Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (2.11.)

piatok, 2. november 2012 11:59 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (2.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (2.11.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED & MANCHESTER CITY: Podľa trénera Arsenalu Arséneho Wengera holandský kanonier Robin Van Persie počas leta odmietol ponuku Manchestru City, aby mohol prestúpiť do konkurenčného Manchestru United.

LIVERPOOL & ARSENAL:
V médiách sa po krátkej pauze opäť začal skloňovať záujem Liverpoolu o služby anglického útočníka Arsenalu Londýn Thea Walcotta. Ten bude cez zimu na predaj ak sa dovtedy nedohodne s Gunners na predĺžení zmluvy. Kormidelník The Reds Brendan Rodgers by zaňho chcel ponúknuť podľa špekulácií 10 miliónov libier.

LIVERPOOL:
Brazílsky záložník Lucas Leiva, ktorý bol pre problémy so stehenným svalom a kolenom vyradený z hry už od decembra minulého roku, sa konečne vracia do tréningového do tréningového procesu a podľa trénera Brendana Rodgersa by mohol byť k dispozícií na súťažné zápasy zhruba za 3 týždne.

TOTTENHAM:
André VIllas-Boas sa zameral na ďalšieho hráča Ajaxu Amsterdam. Po tom ako v lete získal z holandského klubu obrancu Jana Vertonghena prejavil záujem aj o ďalšieho Belgičana – tiež obrancu Tobyho Alderweirelda, 23-ročného stopéra, ktorého hodnota sa odhaduje na 10 miliónov eur.

 Dnešné novinky z Primera Division nájdete tu >>>

TOTTENHAM: Veľkým problémom posledného obdobia sú čoraz častejšie filmovania hráčov, ktorí sa snažia padať pri akomkoľvek dotyku s protihráčom na zem, aby si od rozhodcu vypýtali nebezpečnú štandardnú situáciu, alebo dokonca penaltu. K tomuto problému sa najnovšie vyjadril obranca Spurs Kyle Walker, ktorý vyhlásil, že on vyrastal na severe Anglicka, kde je simulovanie neprípustné a diví sa tak hráčom, ktorí tak činia.

NEWCASTLE:
23-ročný 5-násobný francúzsky reprezentant Moussa Sissoko v službách FC Toulouse vyhlásil, že by si veľmi rád zahral v anglickej lige, v ktorej je o jeho služby veľký záujem. V médiách sa písalo najmä o interese Newcastlu, ktorý síce tieto špekulácie poprel, no mladý stredopoliar napriek tomu priznal, že by si za čierno-bielých v budúcej sezóne veľmi rád zahral.

QUEENS PARK RANGERS
: Vedenie QPR, teda mužstva, ktoré momentálne okupuje poslednú 20.priečku v tabuľke Premiership, by veľmi rado postavilo nový štadión. Súčasný stánok Loftus Road je najmenším v Premier League, nový domov QPR by však mal poňať až okolo 40 tisíc fanúšikov.

FULHAM
: Vedenie Fulhamu by rado predĺžilo zmluvu s trénerom  mužstva Martinom Jolom. Neodrádzajú ich ani fámy o tom, že hráči, ktorí v minulosti pôsobili vo Fulhame nemali holandského kormidelníka príliš v láske.