Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.11.)

štvrtok, 1. november 2012 16:50 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (1.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (1.11.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA & LIVERPOOL: Kormidelník The Blues Roberto Di Matteo poprel špekulácie, podľa ktorých by mal Daniele Sturridge v zime opustiť Chelsea. O služby mladého útočníka sa zaujíma azda najviac konkurenčný Liverpool.

LIVERPOOL: The Reds by radi posilnili svoj útok o fínskeho talentovaného 18-ročného útočníka Joel Pohjanpaloa, ktorý vo fínskej lige nastrieľal za Helsinki v najvyššej súťaži už 19 gólov.

ARSENAL: Arséne Wenger si uvedomuje vážnosť situácie okolo novej zmluvy Thea Walcotta a pripustil, že môže stavať talentovaného Angličana aj na hrot útoku.  Okrem peňazí je práve garancia toho, že bude nastupovať v útoku a nie na krídle, hlavnou podmienkou Walcotta pri vyjednávaní o podmienkach nového kontraktu.

ARSENAL: Po angažovaní Lukasa Podolského sleduje Arsenal ďalších hráčov z Bundesligy. Na menoslove možných zimných posíl Arséneho Wengera sa najnovšie ocitli Lewis Holtby zo Schalke, André Schurrle z Leverkusenu a Heung-Min Son z Hamburgu.

   Dnešné novinky z Primera Division nájdete tu >>>

MANCHESTER CITY: Do zostavy Roberta Manciniho sa vracia argentínsky obranca Pablo Zabaleta, ktorý si doliečil zranený stehenný sval. Nakoľko Mancini nemôže počítať so službami Richardsa (včera podstúpil operáciu, ktorá ho vyradí minimálne na 4 mesiace) a Maicona, je to pre mužstvo City určite pozitívna správa.

MANCHESTER CITY
: Kolo Touré, ktorý sa naďalej nevie presadiť v nabitom tíme Manchestru City, priznal, že by pristúpil na odchod do francúzskej Ligue 1. Kolo Toure pred novinármi spomenul Paris Saint Germain, no je otázne, či by v tomto klube nezastával len podobnú pozíciu náhradníka ako u Citizens.
 
MANCHESTER UNITED: M
ladý anglický útočník Wilfried Zaha z Crystal Palace sa ocitol najnovšie v hľadáčiku Manchestru United. O 19-ročného forvarda už dávnejšie prejavili záujem Liverpool či Arsenal. Crystal Palce však zaňho požadujú údajne až prehnaných 20 miliónov libier.

FULHAM: Bulharský útočník Dimitar Berbatov, ktorý pred sezónou prestúpil z Manchestru United do Fulhamu, sa nechal počuť, že by rád hral futbal aspoň do 40 rokov. Momentálne má Berbatov tridsaťdva.

STOKE CITY: Predseda Stoke City Peter Coates vyhlásil, že Tony Pulis je najlepším trénerom tohto klubu v jeho histórií.