Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (31.10.)

streda, 31. október 2012 11:50 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (31.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (31.10.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: V médiách sa objavili špekulácie, podľa ktorých sa Luis Nani nedohodol s Manchestrom United na predĺžení zmluvy a zrejme už v zime Old Trafford opustí. Nahradiť by ho vraj mohol James Rodriguez z FC Porto.

MANCHESTER UNITED:
Skauti Manchestru United pozorne sledujú výkony nádejného 23-ročného nemeckého reprezentanta Larsa Bendera z Bayeru Leverkusen. Mladý defenzívny záložník by vyšiel pokladňu United odhadom na 15 miliónov eur.

MANCHESTER UNITED
: Zdravotný stav obrancov Chrisa Smallinga a Phila Jonesa sa zlepšuje každým dňom a Alex Ferguson nevylučuje, že mu budú obaja k dispozícií už cez víkend v zápase proti Arsenalu.

ARSENAL:
Šokujúci zápas ligového pohára má za sebou Arsenal Londýn, ktorý včera na pôde Readingu prehrával už 0-4, no napokon vyhral po predĺžení 5-7. Po zápase povedal tréner Gunners Arséne Wenger, že jeho hráči nemôžu hrať za Arsenal a vzdať sa. To potvrdili a tak mohol Wenger po zápase vyhlásiť, že jeho zverenci sa prehrýzli od pohromy až k hrdosti. Video zo šialeného zápasu, v ktorom padlo až 12 gólov si pozrite tu >>>

ARSENAL:
Vyšetrenia poraneného členku ofenzívneho záložníka Gunners Gervinha, ktorý sa zranil cez víkend v zápase s QPR ukázali, že zranenie je natoľko vážne, že 25-ročný útočník z Pobrežia Slonoviny bude chýbať Gunners minimálne štyri týždne.

  Dnešné novinky z Primera Division sú tu >>>

MANCHESTER CITY
: Obranca Manchestru City Michah Richards absolvoval operáciu kolena, ktorá ho vyradí z hry zrejme až na dlhé štyri mesiace. 24-ročný robustný obranca sa zranil v zápase so Swansea bez cudzieho zavinenia. Výsledky vyšetrení ukázali, že nejde o pretrhnutý krížny väz, ktorý by ho vydaril z hry až do konca sezóny, ale “len” o natrhnutú šľachu. Do hry sa však zapojí najskôr budúci kalendárny rok.

SUNDERLAND:
Belgický brankár Simon Mignolet dobrými výkonmi upútal pozornosť viacerých klubov, no jeho agent Guy Vandermissien popiera všetky špekulácie o jeho odchode z tímu Black Cats. Vandermissien však prezradil, že prebiehajú rokovania o predĺžení spolupráce so Sunderlandom.

QUEENS PARK RANGERS:
Najmenší londýnsky klub QPR, ktorý momentálne okupuje posledné miesto tabuľky, sa zaujíma o služby Ricarda Carvalha z Realu Madrid, ktorý nedostáva v tíme Josého Mourinha žiadnu hernú príležitosť.

QUEENS PARK RANGERS:
Esteban Granero, ktorý len nedávno prišiel do QPR z Realu Madrid, v ktorom sa nebol schopný presadiť v silnej konkurencií, možno už čoskoro opäť zamieri do španielskej La Ligy. O jeho služby sa zaujíma Real Betis, ktorý hľadá náhradu za Beňata Etxebarriu, ktorý v zime zrejme mužstvo opustí pre veľký záujem viacerých veľkoklubov.