Main Content

Elitná zostava Tipsport extraligy podľa Sport7.sk (13.10.-20.10.)

nedeľa, 21. október 2012 17:38 | Autor: Dávid Lech

Elitná zostava Tipsport extraligy podľa Sport7.sk (13.10.-20.10.)
Elitná zostava Tipsport extraligy podľa Sport7.sk (13.10.-20.10.) | zdroj: Dávid Lech pre Sport7.sk, foto SITA

Slovenská hokejová Tipsport extraliga je v plnom prúde. Prinášame vám elitnú zostavu uplynulých siedmich dní podľa redakcie Sport7.sk.

Brankár

Michal Valent (HK Nitra) - 26-ročný gólman nastúpil do dvoch zápasov a v oboch si pripísal na svoje konto víťazstvá. Najprv svojmu tímu vychytal víťazstvo 4:2 na domácom ľade s Banskou Bystricou. Neskôr v piatok doviedol svoj tím k dvom bodom na ľade Žiliny, keď jeho Nitra zvíťazila 2:3 po samostatných nájazdoch. V dvoch stretnutiach inkasoval len štyri góly. Smerovalo na neho 69 striel a tak  úspešnosť zákrokov vyšperkoval na 94,2%.

Obrancovia


Michal Grman  (HC’05 Banská Bystrica)
- Skúsený bek bodoval len v zápase s Nitrou, keď si pripísal na svoje konto jeden gól a jednu asistenciu a bol jedným z mála hráčov Banskej Bystrice, ktorí odviedli v tomto zápase dobrý výkon. Bodovo sa už viac nedokázal presadiť, no v defenzíve si plnil svoje povinnosti naďalej veľmi dobre.

Peter Hraško (HKm Zvolen) - Peter Hraško v dvoch zápasoch minulého týždňa sa strelecky nedokázal presadiť, pripísal si však na svoje konto dve veľmi cenné asistencie v zápase Žilina – Zvolen, keď asistoval pri víťaznom góle. 

Útočníci


Michal Chovan (HKm Zvolen) - „Stratený syn,“ ktorý sa vrátil do Zvolena pred začiatkom tejto sezóny v období 13.-19. októbra bodovo explodoval. V dvoch zápasoch získal šesť kanadských bodov. Bilanciu 2+2 mal v nedeľňajšom zápase v Žiline. Ďalšie dve asistencie si pripísal na svoje konto v piatkovom stretnutí v Poprade.

Radomír Heizer  (HC’05 Banská Bystrica) 
- Radomír Heizer sa dostal do elitnej zostavy týždňa slovenskej Tipsport extraligy napriek tomu, že nestrelil ani jeden gól. Spoluhráčom však pripravil štyri. V nedeľňajšom zápase v Nitre asistoval dvakrát. Neskôr sa podieľal na výhre „baranov“ so slovenskou dvadsiatkou taktiež jednou asistenciou a štvrté „áčko“ v uplynulom týždni získal v súboji s Martinom.

Tomáš Chrenko (HK Nitra)  - Skúsený harcovník mal v uplynulom týždni bilanciu 1+2 a vo svojom rukáve mal aj žilinský skalp, keď premenil rozhodujúci nájazd v zápase Žilina – Nitra 2:3. Jeden gól vsietil Banskej Bystrici, zvyšné dve asistencie si pripísal v meraní síl so Žilinou. 

Odporúčané články