Main Content

PRE TIPUJÚCICH: Preview 11. kola Corgoň ligy - nedeľa + TIKET (30.9.)

nedeľa, 30. september 2012 11:42 | Autor: Filip Chudý

PRE TIPUJÚCICH: Preview 11. kola Corgoň ligy - nedeľa + TIKET (30.9.)
PRE TIPUJÚCICH: Preview 11. kola Corgoň ligy - nedeľa + TIKET (30.9.) | zdroj: Filip Chudý pre Sport7.sk

Dnešný zápas Nitra – Senica uzavrie prvú tretinu súťaže a zároveň sa tak stane, že sa stretli už všetky mužstvá vo vzájomnom zápase. Prinášame vám prehľad k nedeľnej dohrávke 11. kola Corgoň ligy.

FC Nitra - FK Senica

Nedeľa 30. septembra o 19:00 h
rozhodujú Pavlík - Petríček, Tomčík


Po reprezentačnej prestávke sa toho na Nitru nasypalo veľa. Domáci zápas s Trnavou odštartoval lavínu, ktorú chcú domáci dnes zastaviť a vyhrabať sa z nej. Zápas bude opäť na platenej TV, čo pre Nitru neveští nič dobré. Bola totiž na jej obrazovkách v tejto sezóne trikrát a na všetky zápasy by najradšej zabudla. Dostala v nich päť gólov od Slovana a Trenčína a zápas s Trnavou je každému známy. Päť gólov inkasovala doma v predminulej sezóne aj od Senice a zápas bol taktiež v TV. Mužstvo zo Záhoria sa v poslednom čase chytilo, keď mu evidentne pomohol príchod Juraja Pirosku, ktorý mal výraznú zásluhu na posledných víťazstvách Senice.

Predpokladané zostavy

Nitra: Chudý – Harbuľák, Struhár, Kolmokov, Szabó – Šimončič, Gajdoš –  Ivančík, Cleber, Boszorád – Kroupa
Senica: Švenger – Krajčík, Pavlík, Brabec, Wijlaars – Križko, Kóňa – Jar. Diviš, Piroska, Frýdek – Blackburn

Ako tipovať
Veľmi ťažko odhadovať ako na to Nitrania budú psychicky. V zápase so Slovanom boli asi ešte hlavami na disciplinárke, ale teraz by mali byť určite lepšie pripravení. Dnes budú chcieť vyhrať, ale hlavne neprehrať. Preto odporúčame tip 1X. Kurz naň v našej tipovacej lige je 1,42.