Main Content

PRE TIPUJÚCICH: Preview 10. kola Corgoň ligy - piatok + TIKET (21.9.)

piatok, 21. september 2012 12:15 | Autor: Filip Chudý

PRE TIPUJÚCICH: Preview 10. kola Corgoň ligy - piatok + TIKET (21.9.)
PRE TIPUJÚCICH: Preview 10. kola Corgoň ligy - piatok + TIKET (21.9.) | zdroj: Filip Chudý pre Sport7.sk

Po minulom veľmi diskutovanom kole pokračuje Corgoň liga ďalšími zápasmi. Dnes je na programe predohrávka Slovan - Nitra Prinášame vám prehľad k piatkovému zápasu 10. kola Corgoň ligy.



ŠK Slovan Bratislava - FC Nitra


Piatok 21. septembra o 17:30 h
rozhodujú P. Hrčka - R. Sluk, Mikulaj


Ďalšie západoslovenské derby otvorí ligový program, ale teraz verme, že tento zápas nebude mať takú dohru, ako ten minulotýždňový v Nitre. Pretože ten sa ešte dohrával včera za zeleným stolom. Nitra prišla na 6 mesiacov o Soumaha, na ktorom prakticky stále celá ofenzíva mužstva. Defenzívu tiež dnes musia poskladať nanovo, lebo v treste sú aj Kolmokov a Szabó. Slovan pre zmenu musí skladať nanovo stredovú formáciu, pretože pre trest mu vypadli Grendel s Milinkovičom, ale je možné, že zmenou prejde aj obrana, ktorá v Zlatých Moravciach vyhorela, alebo aj útok, ktorý nedáva góly. Zápas bude mať špeciálnu príchuť pre oboch trénerov, pretože Slovák začínal s futbalom v Nitre a Jurkemik prežil najlepšie hráčske roky na Pasienkoch.

Predpokladané zostavy
Slovan: Putnocký – Bagayoko, Gorosito, Kolčák, Pauschek – Kopúnek – Peltier, Halenár, Kladrubský, Hlohovský – Šebo
Nitra: Chudý – Harbuľák, Struhár, Šimončič, Mičic – Ig. Kotora, Moravčík –  Boszorád, Gajdoš, Cleber – Šimonek


Ako tipovať
Zápasy Slovana s Nitrou sú už dlhodobo vyrovnané a padá v nich málo gólov. V posledných dvoch sezónach sa iba raz stalo, že padli v zápase aspoň 3 góly, a to v tom poslednom. Inak padol maximálne jeden gól. Preto odporúčame tip na to, že v zápase padnú maximálne 2 góly. Kurz na to v našej tipovacej lige je 1,85.