Main Content

MS 2010: Teraz odstúpte vy, futbaloví neprajníci!

štvrtok, 24. jún 2010 20:30 | Autor: Martin Gregor

MS 2010: Teraz odstúpte vy, futbaloví neprajníci!
MS 2010: Teraz odstúpte vy, futbaloví neprajníci! | zdroj: SITA

Weiss nemal by si odstúpiť? Weiss čo si to postavil za zostavu? Weiss nemal by sa brankár Mucha ako rozohrávač našich útokov presunúť viac do stredu poľa? Nielen takýmito podpichujúcimi a neférovými otázkami bombardovali NIEKTORÉ naše “milované” denníky a televízie trénera Weissa, no nepriamo a zdôrazňujeme, že vedome (!!!) aj našich reprezentantov.

Nedali im pokoj ani v posledných dňoch a hodinách pred historickým zápasom s Talianskom. Sú to tie isté média, ktoré budú teraz ako prvé oslavovať veľký úspech a zbierať tak ovocie zo športovej senzácie, ktorej doteraz podkopávali nohy. Česť tým denníkom a televíziám, ktoré sa rozhodli v prospech tímu aspoň deň pred zápasom nerozoberať viac túto tému a dať chlapcom doslova pokoj na oddýchnutie. Bez ohľadu na to, že robíme reklamu konkurencií musíme pochváliť predovšetkým televíziu STV a Denník Šport. Mnoho naznačilo aj konanie našich futbalistov, ktorí po historickom úspechu odpovedali len na otázky televízie STV, konkrétne Stanislavovi Ščepánovi, otcovi nášho redaktora. Ostatných novinárov doslova odignorovali. Chválime tento krok chlapcov, ktorým vyslali jasný signál o tom, že stoja pri trénerovi Weissovi a tvoria úžasný kolektív.

Neprajníci odstúpte teraz Vy!
To vy ste prispeli k zlej atmosfére v tíme. Neurobili ste nič pre to, aby ste hráčom a futbalovému Slovensku pomohli! Keby nebolo skvelého kolektívu náš tím sa vďaka vám doslova rozsype. Podobne ako Francúzi. Všetko ste robili len pre sledovanosť a predajnosť vašich výtlačkov. Prosíme vás, nepíšte už radšej nič. Nech píšu skutoční odborníci, športové denníky, športové redakcie. Stop "športovej" sekcií v bulvárných plátkoch, stop týmto stránkam, ktoré bude zajtra na 100% venované skvelému, no predtým nimi zatracovanému Weissovmu výberu. Mužstvu toho človeka, ktorí mal podľa nich ešte včera odstúpiť z fukcie reprezentačného trénera. Z funkcie, prostredníctvom ktorej dotiahol slovenský futbal tam, kde nikdy predtým ani zďaleka nebol.

Chlapci ďakujeme za skvelú šou! Portál Sport7.sk stojí pri vás či sa darí, alebo nie. Dosvedčujú to aj naše články z posledných dní. Posielame gratulácie do Afriky!