Main Content

PRE TIPUJÚCICH: Preview 8. kola Corgoň ligy - nedeľa + TIKET (16.9.)

nedeľa, 16. september 2012 14:02 | Autor: Filip Chudý

PRE TIPUJÚCICH: Preview 8. kola Corgoň ligy - nedeľa + TIKET (16.9.)
PRE TIPUJÚCICH: Preview 8. kola Corgoň ligy - nedeľa + TIKET (16.9.) | zdroj: Filip Chudý pre Sport7.sk, foto SITA

Po reprezentačnej prestávke pokračuje Corgoň liga ďalšími zápasmi. Dnes je na programe dohrávka Banská Bystrica – Žilina. Prinášame vám prehľad k nedeľnému zápasu 9. kola Corgoň ligy.



Dukla Banská Bystrica - MŠK Žilina

Nedeľa 16. septembra o 19:00 h, rozhodujú Vlk - Benko, Súkeníková

Program tohto kola uzavrie stredoslovenské derby. Domáca Banská Bystrica sa pokúsi si udržať domácu neporaziteľnosť, ale na druhej strane jej domáce výsledky moc radosti tiež nepriniesli. Pretože posledné dva sa skončili bezgólovo. Banská Bystrica doma ešte navyše gól neinkasovala, ale má tiež veľký problém s ich strieľaním. Žilina nevyhrala v lige už štyri zápasy v rade. Počas prestávky sa ale nič zásadné v jej kádri nestalo, ale zaujala mediálna prestrelka medzi trénerom Fransom Adelaarom a Petrom Šulekom, ktorý bol preradený do rezervy a mohol si hľadať nový angažmán, ale jeho zranenie mu zmarilo odchod do Ostravy. Oba celky delí v tabuľke iba jeden bod.

Predpokladané zostavy

Banská Bystrica: Boroš – Turňa, Poljovka, Gyömbér, Hučko – Hlinka – Brašeň, Považanec, Rejdovian, Pančík – Matúš
Žilina: Dúbravka – Mabouka, Akakpo, Leitner, Nunes – Pečovský – Angelovič, Barčík, Paur,  Pich – M. Ceesay


Ako tipovať

Vo vzájomných zápasoch je úspešnejšia Žilina. A tá už chce prelomiť neúspešnú sériu za každú cenu, ale na futbalové hody nemá formu. K tomu treba pripočítať, že ani Banská Bystrica doma gólmi v žiadnom prípade neudivuje. Preto padnú maximálne dva góly aj dnes. Kurz na to v našej tipovacej lige je 1,61.