Main Content

PRE TIPUJÚCICH: Preview 8. kola Corgoň ligy - piatok (14.9.)

piatok, 14. september 2012 15:43 | Autor: Filip Chudý

PRE TIPUJÚCICH: Preview 8. kola Corgoň ligy - piatok (14.9.)
PRE TIPUJÚCICH: Preview 8. kola Corgoň ligy - piatok (14.9.) | zdroj: Filip Chudý pre Sport7.sk, foto SITA

Po reprezentačnej prestávke pokračuje Corgoň liga ďalšími zápasmi. Dnes je na programe predohrávka Nitra – Trnava. Prinášame vám prehľad k piatkovému zápasu 9. kola Corgoň ligy.

FC Nitra - Spartak Trnava

Piatok 14. septembra o 17:30 h, rozhodujú Mastiš - Brendza, Bednár

Západoslovenské derby otvorí ďalší ligový program. Nitra mala určite pokojnejšiu prestávku ako Trnava, ktorá musela stráviť päťgólový debakel od Zlatých Moraviec. Hoci v Trnave sľubovali hráčske zmeny, tak jedine vytiahli späť Habánka z juniorky, ale nič zásadné sa nestalo. Nitra sa pripravovala v tradičnom rytme a dnes bude chcieť ukázať, že posledná domáca výhra nad Košicami nebola náhodná, pretože Nitre sa v domácom prostredí už dlhodobo nedarí. Trnava ako jediná v tomto ročníku nevyhrala, navyše dala najmenej gólov a aj ich najviac dostala. Proti Zlatým Moravciam zhorela hlavne v strede obrany, a ak to tam opäť nebude fungovať, tak to by bol zápas ako stvorený pre domáceho Soumaha, ktorý sa rád hrá s loptou.

Predpokladané zostavy

Nitra: Chudý – Harbuľák, Struhár, Kolmokov, Szabó – Šimončič, Gajdoš –  Boszorád, Soumah, Cleber – Šimonek
Trnava: Filipko – Janečka, Gross, Čvirik, Hanzel – Karhan, Čarnota – Stožický, Vlasko, Bicák – Mikovič


Ako tipovať

Ťažko odhadnúť, čo urobila prestávka s oboma mužstvami. Trnava už horšie hrať nemôže, lebo to sa snáď ani nedá a Nitre domáce zápasy nesedia. Ale zlé výsledky, aké má Trnava sa len tak za hlavu hodiť nedajú, preto bude sebadôvera hostí krehká a jeden moment ju môže ľahko zlomiť. Bude to opatrný zápas, ale domáci ho zlomia vo svoj prospech. Kurz na víťazstvo Nitry v našej tipovacej lige je 2,25.