Main Content

Vedenie Arsenalu ponúkne trénerovi Wengerovi novú zmluvu

štvrtok, 13. september 2012 14:30 | Autor: TASR

Londýnsky futbalový klub Arsenal síce čaká na významnú trofej už sedem rokov a predáva jedného špičkového hráča za druhým, ale to mu nebráni, aby pracoval na návrhu novej zmluvy pre trénera Arsena Wengera.

Francúzsky špecialista na prácu s talentovanými mladými hráčmi má kontrakt do roku 2014 a výkonný riaditeľ klubu Ivan Gazidis je presvedčený, že lepšieho muža na pozíciu šéfa realizačného tímu by "kanonieri" nenašli.

"Nie sme sentimentálni, nie je to prejav vďaky za odvedené služby. Veríme, že máme neuveriteľného trénera, ktorý miluje tento klub a je tým najlepším mužom, ktorý môže náš tím viesť. Veríme v správnosť nášho smerovania. Arsene je jeho súčasťou, je vpísaný do našej DNA," povedal Gazidis pre The Daily Mirror.

Od posledného anglického titulu v podaní Arsenalu uplynulo už osem rokov a Wenger sa v ostatných sezónach musel vždy predčasne vzdať boja o ďalší. Stáva sa pravidlom, že "The Gunners" v druhej polovici ročníka už hrajú len o priečky zaručujúce účasť v Lige majstrov.

Arséne Wenger prišiel ešte na bývalý štadión Arsenalu Highbury v roku 1996, vybojoval s tímom tri tituly v Premier League a štyrikrát s ním získal FA Cup.

© WEBNOVINY