Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.8.)

pondelok, 20. august 2012 11:23 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (20.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.8.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror, Sun, Daily Express, soccerwa

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Nie AC Miláno, ale Manchester United môže byť nečakaným prístavom pre brazílskeho virtuóza Kaká, u ktorého je už dlhšiu dobu na spadnutie odchod z Realu Madrid. Podľa najnovších špekulácií by mal okamžite po príchode Luku Modrića do Realu Madrid opustiť Santiago Bernabeu a prísť na ročné hosťovanie na Old Trafford.

MANCHESTER CITY & SUNDERLAND
: Vyzerá to tak, že Adam Johnson skutočne odíde z Manchestru City, kde mu nevyhovuje pozícia náhradníka. 25-ročný člen širšieho kádra anglickej reprezentácie by mal prestúpiť do Sunderlandu, ktorý zaňho ponúka 10 miliónov libier.

MANCHESTER CITY:
Fanúšikovia Citizens si môžu vydýchnuť pretože zranenie Sergia Aguera, ktorý nedohral včerajší zápas proti Southamptonu (3:2), nie je podľa jeho vlastných slov na Twitteri vážne a už čoskoro sa opäť zapojí do tréningového procesu.

CHELSEA & WIGAN:
Victor Moses, ktorého sa snaží celé prestupové obdobie z Wiganu získať londýnska Chelsea je stále hráčom Wiganu, oznamuje kormidelník Roberto Martínez. Chelsea údajne nie je vôbec blízko k jeho získaniu a je možné, že tohto hráča napokon vôbec nekúpi. Háčik je v odstupnom, keďže Wigan požaduje čiastku okolo 10 miliónov libier, ktorú The Blues zatiaľ neponúkli.

LIVERPOOL:
Z avizovaného prestupu Daniela Aggera do Manchestru City možno nič nebude. The Reds preňho totiž pripravujú novú lukratívnu zmluvu, ktorá by mala odradiť prípadných záujemcov o služby dánskeho stopéra, ktorý v minulej sezóne vytvoril skvelú stopérsku dvojícu s Martinom Škrtelom.

ARSENAL:
Výmena Nicklasa Bendtnera do AC Miláno za obrancu Philippa Mexesa naberá podľa britských médií čoraz reálnejších kontúr.  Ako je dobre známe Bendtner odmieta hrať za Arsenal a preto verí, že už čoskoro Emirates Stadium definitívne opustí.

WIGAN:
V anglickej Premier League sa objavuje ďalšie slovenské meno. Včera si totiž Wigan upísal služby slovenského reprezentanta do 21 rokov 19-ročného útočníka Filipa Oršulu, ktorý prichádza do Anglicka z holandského Twente.