Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (16.8.)

štvrtok, 16. august 2012 13:11 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (16.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (16.8.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror, Sun, Daily Express, soccerwa

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED & ARSENAL: Pre mnohých fanúšikov najnečakanejším víťazom súboja o získanie Robina Van Persieho z Arsenalu sa stal Manchester United, ktorý dojednal s Gunners jeho príchod za 24 miliónov libier. 29-ročný holandský kanonier by mal na Old Trafforde zarábať 220 tisíc libier týždenne, čím sa vyrovná v platových podmienkach najjagavejšej hviezde United Wayneovi Rooneymu. Viac info tu.

MANCHESTER UNITED & ARSENAL:
Po potvrdení prestupu Robina Van Persieho do Manchestru United začali britské periodika špekulovať o tom, že opačným smerom zamieri už čoskoro Javi Hernandez.

ARSENAL: Vedenie Arsenalu je údajne ochotné predať Alexa Songa do Barcelony, v prípade, že Katalánci zaňho ponúknu adekvátnu sumu peňazí.

TOTTENHAM: Luka Modrić podľa špekulácií britských médií odletel do Madridu, aby sa podrobil lekárskej previerke u doktorov Realu. Všetko nasvedčuje tomu, že chorvátsky špílmacher napokon prestúpi do kráľovského Realu za čiastku okolo 30-35 miliónov libier.

CHELSEA: Brankár Chelsea Petr Čech sa domnieva, že jeho tímu príliš neprospeje reprezentačná prestávka, ktorá bola naplánovaná len pár dni pred začiatkom novej sezóny Premiership. Viac info tu.

EVERTON & LIVERPOOL:
Manažment Evertonu sa naďalej snaží dojednať s Liverpoolom predaj Charlieho Adama, za ktorého najnovšie ponúka 5 miliónov libier. Liverpool bude naklonený jeho uvoľneniu až po tom ako dotiahne príchod Nuriho Sahina z Realu Madrid.

STOKE CITY:
Vedenie Stoke City musí byť poriadne nahnevané, pretože jeho úsilie na získanie Gorana Popova z Dynama Kyjev vyšlo na nivoč po tom ako macedónsky obranca nedostal pracovné povolenie.

SUNDERLAND:
Novou posilou Sunderlandu sa zrejme už v najbližších dňoch stane Louis Saha, ktorý bol v minulej sezóne hráčom Tottenhamu Hotspur.