Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.8.)

utorok, 14. august 2012 13:35 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (14.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.8.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror, Sun, Daily Express, soccerwa

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Martin Škrtel s najväčšou pravdepodobnosťou zostane aj v ďalších rokoch v Liverpoole. Podľa najnovších informácií je veľmi blízko k podpisu novej viacročnej zmluvy s LFC. Viac informácií tu.

LIVERPOOL:
Daniel Agger, dánsky stopér Liverpoolu, ktorého chce získať Manchester City, vyhlásil, že by najradšej nemenil klub a zostal na Anfield Road, kde sa buduje pod vedením Brendana Rodgersa nový silný tím.

LIVERPOOL:
V hľadáčiku trénera The Reds Brendana Rodgersa sa najnovšie ocitol Cristian Tello, nádejný krídelník Barcelony, ktorý sa však pri silnej konkurencií v zostave Blaugranas nedokáže ešte výraznejšie presadiť. 

LIVERPOOL & ARSENAL:
Najväčšími kandidátmi na získanie Nuriho Sahina z Realu Madrid sú naďalej Liverpool a Arsenal. Oba kluby sa chcú dohodnúť s Realom na Sahinovom ročnom hosťovaní v Premier League.

ARSENAL:
Vyzerá to tak, že z avizovaného prestupu Alexa Songa z Arsenalu do Barcelony napokon nič nebude. Obavy fanúšikov Gunners, ktorí sa už zmierovali s tým, že prídu o ďalšieho skvelého hráča, vyriešil samotný Song, ktorý sa nechal počuť, že chce v tíme zostať.

ARSENAL & MANCHESTER UNITED:
Podľa informácií, s ktorými prišiel Daily Mail, sa Alex Ferguson osobne rozprával s Arsénem Wenger o Robinovi Van Persiem, ktorého by Red Revils radi kúpili z Arsenalu. Manchester United zaňho podľa najnovších špekulácií núka okolo 20 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED:
Vedenie Manchestru United sa dohodlo s Dannym Wellbeckom na predĺžení súčasného kontraktu, aby si ho udržalo v tíme aj na nasledujúce roky. 

CHELSEA:
Kormidelník Chelsea Roberto  Di Matteo si myslí, že najväčším favoritom na zisk trofeje Premier League je úradujúci majster Manchester City, ktorý bude podľa neho v tabuľke prenasledovať najmä Manchester United. Viac informácií tu.

FULHAM:
Fulham možno príde ešte pred začiatkom novej sezóny o svoju ofenzívnu hviezdu Moussu Dembelélého.  25-ročného belgického stredopoliara chce kúpiť Real Madrid.