Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (13.8.)

pondelok, 13. august 2012 15:14 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (13.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (13.8.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror, Sun, Daily Express, soccerwa

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Tréner Citizens Roberto Mancini sa nechal počuť, že jeho mužstvo sa cez leto ešte určite výrazne posilní. Najžiadanejšou posilou je naďalej stopér Liverpoolu Daniel Agger.

MANCHESTER CITY: 
Vyzerá to tak, že na odchode z Manchestru City je defenzívny záložník Nigel de Jong, ktorého si v Anglicku vyhliadol taliansky veľkoklub Inter Miláno, ktorý zaňho už pripravuje atraktívnu ponuku.

MANCHESTER CITY & EVERTON: 
Prvou posilou Manchestru City v letnom prestupovom období je talentovaný univerzálny záložník Jack Rodwell, ktorý prichádza na Etihad Stadium z Evertonu.

ARSENAL:
AC Miláno údajne rokuje s Arsenalom o výmene Nicklasa Bendtnera, ktorý je kmeňovým hráčom Gunners, no chce klub opustiť, za francúzskeho obrancu Philippa Mexesa.

ARSENAL:
Ak Gunners uvoľnia Alexa Songa do Barcelony, budú chcieť zaňho zaujímavú čiastku peňazí a talentovaného Cristiana Tella, s ktorým Tito Vilanova v budúcej sezóne v prvom tíme Barcelony nepočíta.

NEWCASTLE:
Novou posilou Strák by sa mal už v najbližších dňoch stať 23-ročný Vurnon Anita z Ajaxu Amsterdam. Podľa posledných špekulácií by mal zaňho Newcastle zaplatiť okolo 8 miliónov libier.

CHELSEA & WIGAN:
Agent Victora Mosesa Neil Fewings poprel špekulácie, podľa ktorých sa už Chelsea dohodla s Wiganom na prestupovej čiastke za ta tohto 21-ročného útočníka z Nigérie. Hovorí sa o sume okolo 10 miliónov libier.

QUEENS PARK RANGERS:
Zaujímavú ponuku vo výške 7,5 milióna libier pripravuje Queens Park Rangers za len 17 ročného stopéra z francúzskeho Saint-Ettiene Kurta Zoumu.