Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.8.)

nedeľa, 12. august 2012 12:13 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (12.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.8.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror, Sun, Daily Express, soccerwa

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL & MANCHESTER UNITED: Arséne Wenger by chcel využiť zlú finančnú situáciu v Malage na získanie ďalšieho hráča. Po tom ako sa so španielskym klubom dohodli na predaji Santiho Cazorlu zaostril Wenger aj na mladíka Isca, ktorého chce získať aj konkurenčný Manchester United.

ARSENAL & LIVERPOOL:
Arséne Wenger bude mať čo robiť, aby si v tíme udržal Theoa Walcotta. O mladého anglického útočníka prejavil naposledy záujem Inter Miláno, ktorý by ho z Emirates Stadium rád kúpil už toto leto. Walcotta chce aj kormidelník Liverpoolu Brendan Rodgers.

ARSENAL:
Kamerunský defenzívny záložník Alex Song je podľa britských médií už jednou nohou v Barcelone. Hovorí sa totiž o tom, že 24-ročná opora Gunners je už dohodnutá s Barcelonou na podmienkach zmluvy.

TOTTENHAM & ARSENAL:
Do anglickej Premier League by mohol zavítať francúzsky reprezentant Yann M’Vila. Povedal to šéf Rennes Fréderic de Saint-Sernin, podľa ktorého zaňho dostali zaujímavú ponuku. Sernin síce nešpecifikoval, od ktorého klubu prišla, no s M’Vilom boli najčastejšie spomínaní najmä Arsenal a Tottenham.

LIVERPOOL:
Snaha Liverpoolu získať z Fulhamu Clinta Demspeyho pokračuje. Najnovšie ponúkajú The Reds za amerického reprezentanta okrem peňazí aj Charlieho Adama.

WEST HAM & LIVERPOOL:
Joe Cole, ktorý sa po ročnom hosťovaní v Lille vrátil do Liverpoolu, možno opäť zmení dres. Chce ho totiž kúpiť West Ham, ktorý zaňho ponúka 6 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED:
Darren Fletcher sa nechal počuť, že sa lepší jeho zdravotný stav a stále verí, že sa vráti do zostavy Manchestru United. Fletcherovi hrozí koniec kariéry pre vážne zdravotné problémy so sliznicou.

CHELSEA:
Daniel  Sturridge nie je na odchode z Chelsea, hoci sa o tom špekuluje takmer celé letné prestupové obdobie. Potvrdil to tréner Blues Roberto Di Matteo, ktorý s nim v novej sezóne 100% počíta.