Main Content

PRE TIPUJÚCICH: Preview 5. kola Corgoň ligy - nedeľa (12.8.)

nedeľa, 12. august 2012 10:49 | Autor: Filip Chudý

PRE TIPUJÚCICH: Preview 5. kola Corgoň ligy - nedeľa (12.8.)
PRE TIPUJÚCICH: Preview 5. kola Corgoň ligy - nedeľa (12.8.) | zdroj: Filip Chudý pre Sport7.sk, foto SITA

Aj počas končiacej sa olympiády pokračuje Corgoň liga ďalším ligovým kolom. V dnešnom programe je na pláne iba dohrávka, v ktorej Senica privíta Trnavu.. Prinášame vám prehľad k nedeľnej dohrávke 5. kola Corgoň ligy.



FK Senica - FC Spartak Trnava

Nedeľa 12. augusta o 17:30 h, rozhodujú Smolák - Bednár, Tomčík

Trnava uzavrela vystúpenie slovenských mužstiev v pohárovej Európe debaklom, čo je priam symbolické. Aj proti Steaue ukázala svoje výkony z ligy, čo na zázrak nestačilo. Podobné výkony predvádza aj Senica. Preto to bude zápas dvoch najväčších sklamaní doterajšieho priebehu súťaže, keď obe mužstvá výrazne zaostávajú za predsezónnymi očakávaniami. Teraz tak majú oba tímy ideálnu príležitosť na zmenu, inak sa môže stať čokoľvek. V Trnave už začali s prvým rezom, keď mladému Habánkovi napršalo do nosa a poslali ho do rezervného tímu. Ďalším spoločným menovateľom je to, že na oboch stranách chýbajú dvaja hráči pre trest a ďalší dôležití hráči pre zranenie, pričom väčšia maródka je na strane domácich.

Predpokladané zostavy

Senica: Švenger – Krajčík, Koutný, Brabec, Frýdek – Wijlaars, Kóňa – Jar. Diviš, Babic, Blackburn – Masaryk
Trnava: Raška – Stožický, Gross, Janečka, Hanzel – Karhan, Kaščák – Gašparík, Čarnota, E. Sabo – Mikovič


Ako tipovať
Naozaj možno posledná šanca pre obe mužstvá sa naštartovať. Preto to bude skôr taktická bitka a zrejme sa zopakujú vzájomné zápasy z minulej sezóny,  v ktorej ani raz nepadli viac ako dva góly. Kurz na to v našej tipovacej lige je 1,72.