Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.8.)

sobota, 11. august 2012 18:55 | Autor: Martin Gregor

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.8.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.8.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Letné prestupové špekulácie sú v plnom prúde. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o ďalšie klebety, ktoré obleteli svet futbalu v posledných hodinách. Mourinho by chcel trénovať v USA

Mourinho by chcel trénovať v USA
Mourinho Tréner Realu Madrid José Mourinho  sa nechal počuť, že by rád v budúcnosti trénoval aj klub z americkej MLS. Zaujímavosťou je, že nedávno sa v podobnom duchu vyjadrila najväčšia hviezda Realu Madrid Cristiano Ronaldo, ktorý nevylúčil, že bude v neskoršom štádiu jeho kariéry nastupovať za nejaký americký klub.

Kaká chce do AC Miláno
Podľa informácií talianskeho denníka La Gazetta dello Sport je Brazílčan Kaká naklonený prestupu do AC Miláno. Dokonca je vraj ochotný upustiť od svojho vysokého platu, ktorý poberá v Reale Madrid.

Song vraj blízko prestupu do Barcelony
Alex Song zrejme už čoskoro opustí Emirates Stadium a prestúpi do Barcelony. Kamerunský reprezentant sa údajne už dohodol s Blaugranas na podmienkach zmluvy. Otázny je však postoj Arsenalu, ktorý by ho nerád stratil.

Valencia bojuje o Monreala
Španielska Valencia chce získať z Malagy ľavého krajného obrancu Nacha Monreala, za ktorého podľa najnovších špekulácií núka 4,5 milióna eur.

Mathijsen ďalším na odchode z Malagy
Ďalším hráčom, ktorý je na odchode z Malagy je Joris Mathijsen, skúsený 32-ročný holandský stopér, ktorý prestupuje do Feyenoordu Rotterdam.

Pellegrini nechce Malagu opustiť
Jedným z mála ľudí, ktorí nechcú opustiť Malagu napriek vážnym finančným problémom je kormidelník tímu Manuel Pellegrini. 

Hološko predĺžil s Besiktasom
Turecký klub Besiktas Istanbul si poistil na ďalšie obdobie slovenského reprezentačného útočníka Filipa Hološka. Nová zmluva platí do konca sezóny 2014/2015.

Podpísal aj Hubočan
Slovenský reprezentačný obranca Tomáš Hubočan podpísal novú zmluvu so Zenitom Petrohrad, ktorý si jeho služby poistil až do leta 2016.

City Balotelliho nepredajú
Manchester City odmietol ponuku vo výške 40 miliónov libier za Maria Balotelliho, ktorú im predostrelo vedenie parížskeho veľkoklubu Paris Saint Germain. Zaujímavosťou je aj to, že prestup osobne zamietol tréner Citizens Roberto Mancini, ktorý by vraj v prípade Balotelliho odchodu abdikoval na svoju funkciu.

Valdez chce do Valencie
Paraguajský útočník Nelson Valdez sa nechal počuť, že chce prestúpiť z Rubinu Kazaň do španielskej Valencie, ktorá oňho prejavila záujem.

O Llorenteho je veľký záujem

Počet záujemcov o služby Fernanda Llorenteho, ktorý pred pár dňami odmietol predĺžiť zmluvu s Athleticom Bilbao, naďalej stúpa. Po medializovaných správach o záujme Liverpoolu sa k nemu pridali aj Tottenham a Manchester City. Pritom celkom určite nejde o jediné tri kluby, ktoré by radi španielskeho reprezentačného útočníka videli vo svojom tíme.

Modrić sa chce stretnúť s Boasom

Luka Modrić požiadal o osobné stretnutie s André Villasom-Boasom, trénerom Tottenhamu, aby sa s nim mohol porozprávať o svojej budúcnosti. Ako je známe Modrić sníva o tom, že prestúpi do Realu Madrid a preto sa očakáva, že sa pokúsi Boasa presvedčiť, aby ho Pusinkám predal.

Allen prestúpil do Liverpoolu
Dlho avizovaný prestup Joea Allena do Liverpoolu sa stal dnes skutočnosťou. 22-ročný talentovaný stredopoliar prichádza na Anfield Road zo Swansea City.

Bellamy do Cardifu
Budúcu sezónu strávi skúsený waleský útočník Craig Bellamy v Cardiffe. Dnes sa uzavrel jeho prestup z Liverpoolu. V Cardiffe bude pôsobiť podľa zmluvy 2 roky.

Lukaku na hosťovanie do WBA
Romelu Lukaku, ktorý patrí k najväčším ofenzívnym nádejam Chelsea, strávi nasledujúcu sezónu na hosťovaní zo West Bromwich Albion. Chelsea sa rozhodla pre tento krok, aby sa Lukaku dostal čo najviac do akcie.

Vela je už hráčom Sociedadu
Carlos Vela sa dnes stal oficiálne novým hráčom Realu Sociedad. Vela má s týmto klubom už skúsenosť, nakoľko v minulej sezóne v ňom hosťoval z Arsenalu.

Diarra už hráčom West Hamu

Skúsený 31-ročný záložník Allou Diarra spojil svoju budúcnosť s West Hamom, do ktorého prichádza z Olympique Marseille.  Diarra má už skúsenosť z Premier League, keď v minulosti pôsobil v Liverpoole.