Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.8.)

sobota, 11. august 2012 14:33 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (11.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (11.8.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror, Sun, Daily Express, soccerwa

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Vedenie Citizens údajne odmietlo ponuku Paris Saint Germain za Maria Balotelliho vo výške 40 miliónov libier. Zaujímavosťou je, že tréner City Roberto Mancini ešte pred pár mesiacmi vyhlásil, že Balotelli si v jeho tíme už nikdy nezahrá. Teraz však patril k tým, ktorí okamžite ponuku PSG odmietli.
 
TOTTENHAM & MANCHESTER CITY:
Po avizovanom záujme Liverpoolu o Fernanda Llorenteho sa dnes na menoslov kandidátov na jeho získanie z Athletica Bilbaa pridali aj Tottenham a Manchester City.

TOTTENHAM: Luka Modrić vraj požiadal trénera Spurs André Villasa-Boasa o osobne stretnutie, počas ktorého by s nim rád prebral svoju budúcnosť. Ako je známe Modrić túži po odchode do Realu Madrid, no Tottenham ho nechce uvoľniť, hoci mu Pusinky núkali už vyše 35 miliónov libier.

LIVERPOOL: Očakávane sa stalo dnes skutočnosťou. Dlho avizovaný prestup 22-ročného talentovaného stredopoliara Joea Allena zo Swansea City do Liverpoolu dnes oficiálne potvrdili predstavitelia oboch klubov.

LIVERPOOL: Craig Bellamy podľa očakávaní opúšťa Liverpool a v budúcej sezóne bude obliekať dres Cardiffu. Skúsený waleský útočník sa dohodol so svojim novým klubom na dvojročnej zmluve.

CHELSEA: Romelu Lukaku, nádejný belgický útočník FC Chelsea, bude pre veľkú konkurenciu v útoku The Blues v budúcej sezóne hosťovať vo West Bromwich Albion.

ARSENAL: Carlos Vela, ktorý bol dodnes kmeňovým hráčom Arsenalu, mení zamestnávateľa. Gunners ho predali do Realu Sociedad, kde v minulej sezóne hosťoval.

WEST HAM: Novou posilou West Hamu sa dnes stal Alou Diarra, známy 31-ročný francúzsky reprezentant, ktorý prichádza z Marseille. Predtým pôsobil Diarra aj v Liverpoole, či Bordeaux.