Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.8.)

štvrtok, 9. august 2012 18:13 | Autor: Martin Gregor

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.8.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.8.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Letné prestupové špekulácie sú v plnom prúde. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o ďalšie klebety, ktoré obleteli svet futbalu v posledných hodinách.

Kaká bude drahý, odkazuje Mourinho
José Mourinho sa nechal počuť, že jeho zverenec Kaká je za určitých okolností na predaj, no ak ho bude chcieť nejaký klub kúpiť bude si musieť pripraviť obrovský balík peňazí. O Kaká má naďalej najväčší záujem AC Miláno, ktoré mimochodom hralo v noci s Realom Madrid prípravný zápas a prehralo 1-5. Kaká mal 3 gólové asistencie.

Ronaldo chce, aby Kaká zostal

Cristiano Ronaldo sa nechal počuť, že Kaká je jeden z najlepších stredopoliarov na svete. Zároveň vyhlásil, že si veľmi praje, aby tento brazílsky hráč zostal spolu s nim na Santiago Bernabeu.

45 miliónový prestup Lucasa

Lucas Moura napokon neprestúpi do Manchestru United, či Interu Miláno, teda dvoch klubov, ktoré oňho najviac usilovali, ale do Paris Saint Germain, ktorý vstúpil do boja o brazílsku hviezdičku až ako posledný. Parížsky veľkoklub prebil všetky ponuky konkurentov a Lucasa získal zo Sao Paulo za astronomických 45 miliónov eur. Viac informácií tu.

Chelsea chce Schürrleho

Vedeniu Chelsea najnovšie padol do oka nemecký reprezentant André Schürrle. Za 21-ročného útočníka Bayeru Leverkusen vraj „The Blues” núkajú  bundesligovemu klubu až 25 miliónov eur.

Pizarro do Fiorentiny?

Kmeňový hráč AS Rím, David Pizarro, ktorý v minulej sezóne hosťoval v Manchestri City, sa ocitol v hľadáčiku talianskej Fiorentiny.

Barca chce Songa

Barcelona plánuje oficiálnu ponuku pre Arsenal za Alexa Songa. Informácie zo zákulisia katalánskeho giganta však hovoria o tom, že Blaugranas za kamerunského reprezentanta nemienia ponúknuť viac ako 15 miliónov libier.

Diarra možno do West Hamu

31-ročný skúsený stredopoliar v službách Olympique Marseille Alou Diarra je údajne veľmi blízko k prestupu do anglického klubu West Ham United.

Canales do Valencie

Real Madrid sa dohodol s Valenciou na prestupe 21-ročného ofenzívneho záložníka Sergia Canalesa. Ten Valenciu dobre pozná, nakoľko v nej minulú sezónu hosťoval. Podmienkou prestupovej zmluvy je, aby mal Real právo Canalesa v najbližších dvoch rokoch opäť kúpiť, ak by herne výrazne napredoval.

Javi Martinez chce do Bayernu

Agent Javiho Martineza z Athletico Bilbao prezradil, že jeho klient by rád prestúpil do Bayernu Mníchov, ktorý oňho prejavil záujem. Háčik je však v tom, že baskický klub zaňho požaduje až 40 miliónov eur.

Ferguson sa “lúči“ s Van Persiem

Alex Ferguson podľa vlastných slov už príliš neverí, že sa United podarí získať Van Persieho z Arsenalu. Bol by to ďalší tvrdý úder pre United, po tom ako ich úsilie vyšlo na nivoč pri angažovaní Lucasa, ktorý uprednostnil PSG.

Agger za Johnsona?

Daniel Agger by mohol prestúpiť do Manchestru City výmenou za Adama Johnsona a finančnú kompenzáciu pre Liverpool.

Liverpool ponúka 15M

15 miliónov libier ponúka FC Liverpool Swansea City za 22-ročného stredopoliara Joea Allena. Vraj ide o čiastku, podľa ktorej by mala Swansea podľa zmluvy s Allenom pristúpiť na prestupové podmienky.

Llorenteho chcú v Anglicku a Taliansku
Po tom ako španielsky reprezentačný útočník Fernando Llorente oznámil, že nepredĺži zmluvu s Athleticom Bilbao je veľmi reálne, že ešte toto leto zmení dres. O služby vysokého forvarda sa zaujímajú Liverpool, Juventus, či Chelsea.