Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (9.8.)

štvrtok, 9. august 2012 13:08 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (9.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (9.8.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror, Sun, Daily Express, soccerwa

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Alex Ferguson sa nechal počuť, že už príliš nepočíta s tým, že Manchester United získa z Arsenalu Robina Van Persieho. Ferguson priznal, že klub zaňho učinil oficiálnu ponuku, no zdá sa mu, že Van Persie túži prestúpiť inam.

MANCHESTER UNITED:
V červenej časti Manchestru nastalo dnes veľké sklamanie. Napriek veľkému úsiliu sa Red Devils nepodarilo získať zo Sao Paulo brazílsku hviezdičku Lucasa Mouru. Ten totiž prestupuje do Paris Saint Germain za astronomických 45 miliónov eur. Viac informácií tu.

LIVERPOOL:
Vedenie Liverpoolu v týchto dňoch uvažuje nad tým, či príjme lukratívnu ponuku Manchestru City za Daniela Aggera. Kormidelník “The Reds” Brendan Rodgers priznáva, že by sa nerád vzdal opory tímu, no na druhú stranu považuje balík peňazí, ktoré núka City za veľmi atraktívny. Niektoré média špekulujú o tom, že ak Agger prestúpi na Etihad Stadium do Liverpoolu príde z tímu City na výmenu Adam Johnson.

LIVERPOOL:
Podľa stanice BBC ponúka Liverpool 15 miliónov libier Swansea za 22-ročného talentovaného stredopoliara Joea Allena. Podľa všetkého sa tento prestup zrealizuje už čoskoro.

LIVERPOOL & CHELSEA:
Po tom ako Fernando Llorente odmietol podpísať zmluvu s Athleticom Bilbao prejavili o služby španielskeho reprezentačného útočníka záujem dva popredné kluby Premier League – Liverpool a Chelsea.

MANCHESTER CITY:
Roque Santa Cruz, ktorý je na odchode z Manchestru City, zrejme posilní nemecký klub Werder Brémy.

NEWCASTLE:
Francúzsky 25-ročný ofenzívny stredopoliar Newcastlu Hatem Ben Arfa verí, že jeho klub môže v blížiacej sa sezóne napodobniť výkony z tej minulej a dokonca skončiť v tabuľke ešte vyššie. Arfa dokonca tvrdí, že jeho tím má aj na ligový titul.

TOTTENHAM:
Real Madrid stráca nervy v boji o Luku Modrića a podľa najnovších informácií udelil Tottenhamu ultimátum. Ak sa kluby v dohľadnej dobe nedohodnú na prestupe chorvátskeho stredopoliara Real Madrid oňho úplne stratí záujem.

WEST HAM:
Novou posilou West Hamu by sa mal už čoskoro stať skúsený 31-ročný záložník Olympiaque Marseille Alou Diarra.

STOKE:
Novou posilou Stoke City sa stáva Geoff Cameron, americký záložník z Houstonu Dynamo.