Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.8.)

streda, 8. august 2012 16:50 | Autor: Martin Gregor

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.8.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.8.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Letné prestupové špekulácie sú v plnom prúde. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o ďalšie klebety, ktoré obleteli svet futbalu v posledných hodinách.

Llorente do Juventusu?
Fernando Llorente podľa dostupných informácií odmietol predĺžiť zmluvu s Athleticom Bilbao a preto je veľmi pravdepodobné, že ešte toto leto opustí španielsky klub. Okamžite reagoval Juventus Turín, ktorý zaňho pripravuje atraktívnu ponuku vraj vo výške 20 miliónov eur.

38 miliónov za Modrića. Bude to stačiť?
Real Madrid údajne učinil novú ponuku vo výške 38 miliónov eur za chorvátskeho špílmachra Tottenhamu Luku Modrića. Medializované informácie z predchádzajúcich dní však hovorili o tom, že Spurs svoju hviezdu nepredajú za menej ako 40 miliónov libier. Real Madrid okrem toho už stráca trpezlivosť a ak sa s Tottenhamom čoskoro nedohodne z celého transferu nič nebude. 

Cissokho chce prestúpiť
24-ročný obranca Aly Cissokho chce podľa svojho agenta opustiť Olympique Lyon a najradšej by si zahral v anglickej Premier League či talianskej Serii A.

Odíde Agger z Liverpoolu?
Liverpool potvrdil, že dostal od Manchestru City viacero zaujímavých ponúk za dánskeho stopéra Daniela Aggera. Brendan Rodgers teraz priznáva, že nad ich ponukami na Anfield Road uvažujú. Rodgers z jednej strany nechce prísť o dôležitého hráča, no peniaze, ktoré City ponúkajú sú vraj veľmi atraktívne.

Zarate do Turecka?
Argentínsky útočník Mauro Zárate, ktorý v minulej sezóne hosťoval v Interi Miláno, no je kmeňovým hráčom Lazia Rím, možno prestúpi do tureckej ligy do Galatasarayu Istanbul.

Nené do Interu Miláno?
Inter Miláno sa zaujíma o služby brazílskeho 31-ročného ofenzívneho stredopoliara Neného z Paris Saint Germain. Trhová hodnota rodáka z Jundiai, ktorého by rád získal aj Rubin Kazaň, sa odhaduje na 15 miliónov eur.

Vargas je verný Fiorentine
Juan Manuel Vargas, ktorého meno sa často objavuje v prestupových špekuláciách, všetky fámy o odchode z Fiorentiny popiera a vyhlásil, že by rád v klube zostal aj v budúcej sezóne.

Suárez predĺžil s Liverpoolom
FC Liverpool a Luis Suárez sa dohodli na predĺžení súčasného kontraktu, ktorý mal platnosť do leta 2016. Podrobnosti novej zmluvy ešte nie sú známe, no je jasné, že Suárez si finančné prilepší. Klub chcel takto reagovať na medializovaný záujem PSG a Juventusu Turín o uruguajského útočníka.

Bellamy asi do Cardiffu
Tréner Liverpoolu Brendand Rodgers potvrdil, že Liverpool rokuje s Cardiffom na prestupe 33-ročného útočníka Craiga Bellamyho.

Sahin možno do Liverpoolu
Turecký záložník Nuri Sahin možno prestúpi do Liverpoolu. The Reds by mal v boji o jeho služby pomôcť dobrý vzťah Brendana Rodgersa s kormidelníkom Realu Madrid José Mourinhom. Sahina chce získať aj Manchester United, AS Rím, Besiktas a Arsenal.

Bolt si zavtipkoval
Usain Bolt vyzval trénera Red Devils Alexa Fergusona aby ho pozval na skúšku. Najlepší šprintér planéty sa totiž domnieva, že by mohol hrať futbal na profesionálnej úrovni.

Berbatov do Zenitu?
Dimitar Berbatov s najväčšou pravdepodobnosťou cez leto opustí Old Trafford. Po tom ako sa dlho špekulovalo o jeho prestupe do Galatasarayu Istanbul sa najnovšie skloňuje názov ruského veľkoklubu Zenitu Petrohrad.

Song chce do Barcelony
Alex Song sa vyjadril, že by veľmi rád prestúpil do Barcelony. Reagoval tak na medializovaný záujem mužstva Tita Vilanovu, po tom ako sa museli Blaugranas rozlúčiť so Seyduom Keitom.

Chelsea musí dať aspoň 10M
Londýnska Chelsea bude musieť pripraviť aspoň 10 miliónov libier, ak bude chcieť získať Victora Mosesa. Tvrdí to kormidelník Wiganu Roberto Martinez.

Villa sa vracia späť do hry
Kormidelník Barcelony Tito Vilanova nominoval na najbližšie dva prípravné zápasy Barcelony aj Davida Villu. Vyzerá to teda tak, že španielsky forvard je už konečne zdravotne fit.