Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.8.)

streda, 8. august 2012 12:59 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (8.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.8.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror, Sun, Daily Express, soccerwa

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Vedenie Liverpoolu nechce ani len počuť o možnosti odchodu Luisa Suáreza a preto si ho poistilo podpisom novej zmluvy. Hoci podrobnosti kontraktu ešte nie sú známe, je isté, že išlo o dlhodobú dohodu, ktorá výrazne presahuje obdobie roku 2016, dokedy mu platila pôvodná zmluva. Okrem toho si Suárez polepší aj finančne.

LIVERPOOL
: Je možné, že v najbližších dňoch opustí Liverpool Craig Bellamy, ktorý by mal prestúpiť Cardiffu. Rokovania medzi týmito klub potvrdil aj tréner “The Reds“ Brendan Rodgers.

LIVERPOOL: Do boja o získanie Nuriho Sahina z Realu Madrid vstúpil aj Liverpool. Veľkou výhodou “The Reds” pri rokovaniach o prestupe tureckého záložníka na Anfield Road by mohlo byť kamarátstvo medzi trénermi oboch tímov Brendanom Rodgersom a José Mourinhom.

LIVERPOOL & FULHAM:
Momentálne nie je jasné, či Clint Dempsey prestúpi do Liverpoolu alebo zostane vo Fulhame a preto mu súčasný zamestnávateľ nariadil individuálny tréning.

MANCHESTER UNITED:
Usain Bolt vyzval trénera Red Devils Alexa Fergusona aby ho pozval na skúšku. Najlepší šprintér planéty sa totiž domnieva, že by mohol hrať futbal na profesionálnej úrovni.

MANCHESTER UNITED:
O služby Dimitara Berbatova, ktorý je na odchode z Old Traffordu, sa najnovšie zaujíma ruský veľkoklub Zenit Petrohrad, ktorý plánuje cez leto veľké nákupy.

ARSENAL:
Podľa čerstvých špekulácií je Alex Song naklonený tomu, aby prestúpil do Barcelony, ktorá sa zaujíma o jeho služby, po tom ako tím Blaugranas opustil Seydou Keita.

ARSENAL
: Do hľadáčiku Arsenalu sa najnovšie dostal 23-ročný stredopoliar Sung-Yong Ki, ktorý prevádza výborne výkony na olympijských hrách v Londýne. Sung-Yong je momentálne hráčom Celticu Glasgow.

CHELSEA & WIGAN
: Podľa trénera Wiganu Roerta Martineza musí Chelsea ponúknuť za Victora Mosesa aspoň 10 miliónov libier, inak ho nepredajú. Naposledy sa hovorilo o ponuke „Blues” vo výške zhruba 8 miliónov.