Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.8.)

utorok, 7. august 2012 16:27 | Autor: Martin Gregor

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.8.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.8.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Letné prestupové špekulácie sú v plnom prúde. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o ďalšie klebety, ktoré obleteli svet futbalu v posledných hodinách.

Miláno blízko k získaniu Kaká
Brazílska hviezda Kaká sa možno po dnešných rokovaniach predstaviteľov Realu Madrid a AC Miláno opäť vráti na San Siro, kde prežil najvydarenejšiu časť svojej kariéry.

PSG ponúka za Lucasa 45 miliónov
Podľa najnovších špekulácií ponúka Paris Saint Germain za brazílsku hviezdu Sao Paulo Lucasa Mouru astronomických 45 miliónov eur, čím prebilo aj ponuku Manchestru United. Inter Miláno sa medzitým rozhodlo, že o Lucasa už usilovať nebude.

Lucas vraj pohŕda Manchesrom United
Vyššie spomínaný Lucas Moura, ktorého sa snaží získať najdlhšiu dobu Manchester United, sa údajne nechal počuť, že United sú pre neho príliš nudným tímom. Naopak rád by vraj prestúpil do Paris Saint Germain.

Cazorla definitívne hráčom Arsenalu
Dvojnásobný majster Európy Santi Cazorla sa dnes stal oficiálne novou posilou Arsenalu Londýn. Španielsky stredopoliar prichádza na Emirates Stadium z Malagy za 15 miliónov libier. Viac informácií a video z fotenia v drese Arsenalu nájdete tu >>>

Maicon chce ísť do Realu Madrid
Brazílsky 31-ročný obranca Maicon túži po tom, aby prestúpil do Realu Madrid, kde by sa opäť stretol s José Mourinhom. Táto dvojica sa pred dvoma rokmi v Interi tešila spoločne z triumfu v Lige majstrov. Maicon zároveň pre túžbu prísť do Realu odmietol aj PSG. 

West Ham sa už nepokúša získať Carrolla
West Ham United ukončil svoju snahu získať z Liverpoolu na ročné hosťovanie Andyho Carrolla. Kluby boli pritom už predbežné dohodnuté, no celý transfer znemožnil sám Carroll, ktorý do West Hamu nechcel odísť za žiadnu cenu.

Valencia chce Insúu
Vedenie Valencie sa pokúša dojednať príchod Emiliana Insúu zo Sportingu Lisabon. Trhová hodnota 23-ročného ľavého obrancu, ktorý by mal vo Valencii nahradiť Jordiho Albu, sa odhaduje na 10 miliónov eur.

Vilanova s Tellom asi nepočíta
Tito Vilanova, nový tréner FC Barcelona, nepočíta v budúcej sezóne so službami 20-ročného Cristiana Tella a podľa všetkého ho pošle na ročné hosťovanie. Vilanova to mal odôvodniť tak, že hosťovanie a vyššia zápasová prax budú v prospech Tella, ktorého by Blaugranas radi využili v ďalších sezónach.

Malaga a výpredaj
Po Santim Cazorlovi by mali Malagu v najbližších dňoch opustiť aj ďalšie opory tímu. Do Feyenoordu to má namierene Joris Mathijsen, Isco by mohol ísť do Manchestru United a dvojica Eliseu – Bounanotte zas do Espanyolu.

Albiol sa dohodol s Realom
Raul Albiol sa dohodol s Realom Madrid na podpise novej zmluvy, ktorou predĺžil svoje zotrvanie na Santiago Bernabeu až do konca sezóny 2016/2017. Albiol mal predtým platný kontrakt do konca sezóny 2013/2014.

Marchena mieri do La Corune
Majster sveta (2010) a Európy (2008) Carlos Marchena opúšťa mužstvo Villarrealu, ktoré zostúpilo do nižšej španielskej ligy, a mieri na dva roky do Deoportiva La Coruňa.

Astori ešte do AC neprestúpil
Informácie o prestupe Davida Astoriho do milánskeho AC či Juvetusu Turín nie sú založené na pravde. Podľa hráčovho agenta Renza Contrattoa budú musieť záujemcovia o jeho služby ponúknuť Cagliari poriadny balík peňazí.

Wenger pokračuje v obchodovaní ďalej
Ani získanie Santiho Cazorla neurobilo definitívnu bodku za nákupmi Arsenalu v tejto sezóne. Po Podolskom, Cazorlovi, či Giroudovi by sa mohol stať ďalšou posilou Gunners Kevin Mirallas, 24 ročný forvard Olympiakosu Pireus.

Van Persie sa pripojí k zvyšku tímu
Robin Van Persie odchádza do Nemecka, aby sa pripojil k zvyšku tímu Gunners. Táto skutočnosť naznačuje, že Arsenal počíta s holandským kanonierom aj do začiatku novej sezóny Premier League.

Galatasaray chce Aršavina
Turecký klub Galatasary Istanbul urobil údajne ponuku vo výške 4 miliónov libier za ruského útočníka Andreja Aršavina. Ten je kmeňovým hráčom Arsenalu, no naposledy hosťoval v Zenite Petrohrad.

Marseille dostalo ponuku od Chelsea
Vedenie francúzskeho klubu Olympique Marseille potvrdilo, že obdržalo ponuku Chelsea za 22-ročného pravého krajného obrancu César Azpilicueta. Trhová hodnota španielskeho obrancu sa odhaduje na 7,5 milióna eur.

Chelsea blízko získania Mosesa
Victor Moses by sa mohol už v najbližších dňoch sťahovať na Stamford Bridge. Aspoň to usudzujeme na základe informácií americkej stanice ESPN, podľa ktorej Chelsea dojednala s Wiganom jeho prestup za 8,5 milióna libier.

Džeko mohol hosťovať v AC, lenže...
Edin Džeko bol vraj blízko k tomu, aby zamieril na ročné hosťovanie do milánskeho AC, až kým tomu nezabránil kormidelník Manchestru City Roberto Mancini.

Agger na predaj za 22 miliónov libier
Liverpool je pripravený predať Daniela Aggera Manchestru City v prípade, že anglický majster zaňho ponúkne The Reds 22 miliónov libier.

Juventus chce Suáreza
Po tom ako sa Juventusu Turín nepodarilo získať z Arsenalu Londýn Robina Van Persieho sa manažment Starej Dámy najnovšie zameral na ofenzívnu hviezdu Liverpoolu Luisa Suáreza.

Allen na predaj za 20 miliónov libier
Ak bude chcieť Liverpool kúpiť zo Swansea City Joea Allena bude musieť zaňho zaplatiť 20 miliónov libier. Naznačil to kormidelník waleského tímu Michael Laudrup.