Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (7.8.)

utorok, 7. august 2012 15:38 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (7.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (7.8.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror, Sun, Daily Express, soccerwa

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Arsenalu sa podarilo uloviť ďalšiu zaujímavú rybu na prestupovom trhu. Dnes sa oficiálne potvrdil príchod španielskeho ofenzívneho stredopoliara Santiho Cazorly z Malagy, teda klubu, ktorý teraz rieši vážne finančné problémy. Carozla podľa zverejnených informácií prichádza na Emirates Stadium za 15 miliónov libier.

ARSENAL:
Vyzerá to tak, že Arséne Wenger po podpísaní zmluvy so Santim Cazorlom na prestupovom trhu ešte úplne neskončil. Podľa najnovších informácií sa Arsenal zaujíma o Kevina Mirallasa, belgického útočníka z Olympiakosu.

ARSENAL
: Robin Van Persie odcestoval do Nemecka, kde sa nachádza zvyšok tímu Arsenalu. Jeho návrat k tímu do tréningového procesu Gunners by mohol signalizovať jeho zotrvanie v tíme Arséneho Wengera minimálne v tejto sezóne.

ARSENAL:
Andrej Aršavin by mohol prestúpiť z Arsenalu Londýn do Galatasaray Istanbul. Turecký klub už vraj urobil za ruského útočníka ponuku vo výške 4 miliónov libier.

CHELSEA:
Vedenie Chelsea urobilo oficiálnu ponuku za španielskeho obrancu Césara Azpilcuetu. Potvrdil to prezident Olympique Marseille Vincent Labrune.

CHELSEA:
The Blues sú podľa stanice ESPN blízko k získaniu Victora Mosesa z Wiganu. 21-ročný útočník by sa mal sťahovať na Stamford Bridge za 8,5 milióna libier.

MANCHESTER UNITED:
Dnes sa šírila internetom doposiaľ neoverená správa, podľa ktorej nechce Lucas Moura prestúpiť do Manchestru United, pretože sa mu zdá byť tento klub nudný. Naopak preferoval by príchod do Paris Saint Germain.

MANCHESTER CITY:
Roberto Mancini údajne znemožnil ročné hosťovanie Edina Džeka v milánskom AC. Útočník Bosny a Hercegoviny sa pritom tomuto variantu vraj vôbec nebránil. 

LIVERPOOL & MANCHESTER CITY:
Ak bude chcieť Manchester City získať z Liverpoolu stopéra Daniela Aggera bude musieť ponúknuť za dánskeho obrancu 22 miliónov libier. S touto informáciou prišli dnes viaceré anglické internetové stránky.

LIVERPOOL:
Juventus Turín sa už zmieril s tým, že sa mu nepodarí získať z Arsenalu Robina Van Persieho a preto zaostril na Luisa Suáreza z FC Liverpool.

LIVERPOOL & SWANSEA:
Pokiaľ bude chcieť Liverpool získať Joea Allena zo Swansea City bude musieť prísť s ponukou vo výške 20 miliónov libier, naznačil to v nedávnom rozhovore kormidelník Swansea Michael Laudrup.

WEST BROWMICH
: Novou posilou West Bromwich Albion sa stáva 29-ročný skúsený švédsky útočník Markus Rosenberg, ktorý má skúsenosti z pôsobenia v španielskej, nemeckej i holandskej ligy.