Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (6.8.)

pondelok, 6. august 2012 16:29 | Autor: Martin Gregor

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (6.8.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (6.8.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Letné prestupové špekulácie sú v plnom prúde. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o ďalšie klebety, ktoré obleteli svet futbalu v posledných hodinách.

Ronaldo do USA?
Cristiano Ronaldo, ktorý je momentálne s Realom Madrid na turné po USA sa nechal počuť, že by si v budúcnosti rád zahral v americkej MLS.

Hipp a Griga nominovali
Slovenské reprezentačné trénerské duo Michal Hipp – Stanislav Griga oznámilo slovenskú nomináciu na prípravný zápas s Dánskom. Objavilo sa v nej viacero prekvapení. Pozrite si ju tu.

Real zatiaľ neurobil adekvátnu ponuku
Luka Modrić sa vracia do tréningového procesu Tottenham, nakoľko Real Madrid zaňho zatiaľ neurobil adekvátnu ponuku, ktorú by Spurs akceptovali. Prezradil to tréner Tottenhamu André Villas-Boas. Podľa rôznych špekulácií požaduje Tottenham za Modrića 40 miliónov libier.

Thiago Silva odmietol Barcelonu
Thiago Silva, ktorý nedávno prestúpil z AC Miláno do PSG vyhlásil, že je presvedčený o tom, že Barcelona si poradí aj bez neho. Reagoval tak na skutočnosť, že sa ho Blaugranas snažili z Milána získať podobne ako PSG.

Ancelotti už neplánuje ďalšie posily
Carlo Ancelotti sa nechal počuť, že už neplánuje žiadne ďalšie posily pred štartom Ligue 1.

AC Miláno možno s novým sponzorom
Finančné problémy milánskeho AC by mohol vyriešiť nový investor – ruský plynárenský gigant Gazprom.

Mancini usiluje o Aggera
Manchester City pripravuje oficiálnu ponuku vo výške 20 miliónov libier za dánskeho stopéra Daniela Aggera, ktorý v Liverpoole vytvoril v minulej sezóne spoľahlivú stopérsku dvojicu s Martinom Škrtelom.

Afellay možno opustí Barcelonu
Ibrahim Afellay možno ešte pred začiatkom novej sezóny opustí Nou Camp a zamieri na ročné hosťovanie. Myslí si to jeho agent Rob Jansen.

Juventus chce Mangu
V hľadáčiku talianskeho majstra sa ocitol reprezentant Gabony Bruno Ecuele Manga, ktorý by mal zastúpiť v tíme Starej Dámy zraneného Leonarda Bonucciho.

Lucas predsa do United?
Niektoré anglické média dnes prišli s informáciou o tom, že Manchester United presvedčil Sao Paulo k predaju Lucasa Mouru. Mladý brazílsky talent by mal prestúpiť na Old Trafford za 30 miliónov libier. Informácia zatiaľ nie je potvrdená.

Van Persie blízko Manchestru United
Robin Van Persie má vraj veľmi blízko k tomu, aby prestúpil do Manchestru United. Domnievajú sa to britské média, ktoré mimo to uvádzajú, že Alex Ferguson chýbal na lavičke Manchestru v poslednom prípravnom zápase práve preto, aby rokoval o Holanďanovom príchode.

Ferguson chce aj Isca
Alex Ferguson by rád využil finančné problémy Malagy a kúpil z tohto tímu perspektívneho 20-ročného stredopoliara Isca.

Džeko z City neodíde
Roberto Mancini si myslí, že Edin Džeko z Manchestru City cez leto neodíde, hoci samotný hráč naznačil, že nevylučuje odchod, ak mu Mancini v blížiacej sa sezóne neposkytne viac priestoru na trávniku.

Dempsey stále vo Fulhame
Liverpoolu sa stale nedarí presvedčiť Fulham k prestupu amerického reprezentanta Clinta Dempseyho. Podľa britských periodic zaňho pýtajú 10 miliónov libier, čo sa zdá predstaviteľom The Reds príliš veľa.