Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.8.)

pondelok, 6. august 2012 12:56 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (6.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.8.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror, Sun, Daily Express, soccerwa

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Podľa americkej stanice ESPN sa Manchestru United podarilo dohodnúť s brazílskym klubom Sao Paulo na prestupe Lucasa Mouru na Old Trafford. ESPN uvádza, že Lucas prestúpi do tímu Alexa Fergusona za 30 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED:
Alex Ferguson chýbal na lavičke United v prípravnom zápase s Velerengou (0:0) a britské média si to dali okamžite do spojitosti s Fergusonovým rokovaním  o prestupe Robina Van Persieho do Manchestru United. Podľa viacerých Britských médií sú teraz Červení Diabli najpravdepodobnejším novým domovom holandského kanoniera.

MANCHESTER UNITED:
Nemanja Vidič sa po 8 mesiacoch po zranení kolenných väzov vrátil na futbalové trávniky, keď včera odohral prípravný zápas proti Valerenge. Podľa vlastných slov sa cíti v poriadku a verí, že bude môcť zasiahnuť do Premier League hneď od jej úvodu.

MANCHESTER UNITED:
Aj štvrtá dnešná správa sa týka mužstva z Old Traffordu. Vedenie United sa najnovšie zaujíma o služby 20-ročného španielskeho ofenzívneho stredopoliara Isca z Malagy. Chce tak využiť finančné problémy španielskeho klubu, v ktorom je veľký výpredaj.

MANCHESTER CITY:
Roberto Mancini sa domnieva, že existuje len malá pravdepodobnosť, že by Edin Džeko odišiel cez leto z Manchestru City. Mancini tak reagoval na Džekove slová, podľa ktorých by si zaslúžil viac hrať ako vysedávať na lavičke. Týmito vyhláseniami Džeko podporil rôzne špekulácie o prestupe.

MANCHESTER CITY:
Vedenie Citizens sa pokúša získať zo Swansea City 23-ročného útočníka Scotta Sinclaira.

TOTTENHAM:
Podľa trénera Spurs Andrého Villasa-Boasa klub doteraz nedostal za Luku Modrića takú ponuku, ktorá by ho prinútila rozmýšľať nad Modrićovým prestupom do Realu Madrid. Chorvátsky špílmacher sa preto zapája do tréningového procesu tímu z White Hart Lane.

LIVERPOOL:
Vedeniu The Reds  sa stále nedarí dohodnúť s Fulhamom na prestupe Clinta Dempseyho na Anfield Road. Fulham vraj požaduje za amerického reprezentanta 10 miliónov libier, čo sa zdá predstaviteľom The Reds prehnané.