Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.8.)

nedeľa, 5. august 2012 17:09 | Autor: Martin Gregor

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.8.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.8.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Letné prestupové špekulácie sú v plnom prúde. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o ďalšie klebety, ktoré obleteli svet futbalu v posledných hodinách.

Zostava Realu je takmer kompletná, tvrdí José Mourinho
José Mourinho sa domnieva, že súčasná zostava Realu Madrid sa pred novou sezónou už výrazne meniť nebude. Mourinho pri posilňovaní tímu netlačí na pílu a bude ho chcieť rozšíriť len v prípade skutočne zaujímavého hráča. Ako je známe Real chce kúpiť najmä Modrića z Tottenhamu.

Tottenham odmietol ponuku Realu Madrid
Real Madrid predostrel Tottenhamu ponuku za Luku Modrića. Pusinky sa ho snažili získať výmenou za Ricarda Carvalha a Nuriho Sahina plus finančnú kompenzáciu. Spurs však za chorvátskeho záložníka požadujú iba peniaze, konkrétne 40 miliónov libier.

V Miláne snívajú o Kaká
Massimo Ambrosini sa domnieva, že Kaká by sa viac uplatnil v AC Miláno ako v Reale Madrid a dúfa, že sa už čoskoro zrealizuje jeho príchod na San Siro. Kaká zažil najvydarenejšiu časť svojej kariéry práve v drese Rossoneri.

Rondón do Kazane
Prestup najlepšieho strelca Malagy z minulej sezóny Salomona Rondóna do Kazane sa dotiahol do zdarného konca. 22-ročný Venezuelčan prestupuje do ruského tímu za zatiaľ bližšie nešpecifikovanú sumu. Hovorí sa však o čiastke vyše 10 miliónov eur.

M’Biwa do AC neprestúpi
Avizovaný prestup Mapou Yanga M‘‘Biwa do AC Miláno sa zrejme nezrealizuje. Príchod mladého obrancu stroskotal na vysokých transferových požiadavkách Montpellieru.

Ancelotti che Maicona
Ďalšou posilou PSG by sa mohol stať obranca Maicon z Interu Miláno. 31-ročný Brazílčan je aj v hľadáčiku Realu Madrid a FC Chelsea.

Abidal sa chce čo najskôr vrátiť
Éric Abidal sa úspešne zotavuje po transplantácií pečene a už plánuje svoj návrat do profesionálneho futbalu. Francúzsky obranca sa nechal počuť, že by sa mohol v drese Barcelony opäť objaviť už koncom tohto kalendárneho roka.

Kello na skúške vo Wolverhamptone
Slovenský reprezentačný brankár Marian Kello, ktorý naposledy pôsobil v škótskom tíme Hearts, má blízko k prestupu do Wolverhamptonu, kde je v týchto dňoch na skúške.

Rozmyslí si to Van Persie?
Holandský kanonier v službách Arsenalu Londýn Robin Van Persieho je podľa zdrojov blízkych jeho osobe príjemne prekvapený z hráčskych príchodov, ktoré sa podarilo Arsenalu cez leto zrealizovať. Klub a fanúšikovia preto dúfajú, že si svoj odchod z Emirates Stadium ešte premyslí.

Cazorla vraj už hráčom Gunners
Santi Cazorla prestupuje za 20 miliónov libier z Malagy do Arsenalu. S touto informáciou prišlo dnes viacero periodík z Veľkej Británie. Kluby však túto špekuláciu ešte nepotvrdili.

Sahina chce aj Ferguson
Alex Ferguson plánuje vstúpiť do boja o Nuriho Sahina z Realu Madrid, o ktorého sa doteraz zaujímal najmä jeho tradičný rival Arséne Wenger z Arsenalu.

Predá Liverpool Aggera?
Liverpool údajne zvažuje, že predá Daniela Aggera do Manchestru City. Myslia si to viaceré média, ktoré túto špekuláciu odôvodňujú tým, že “The Reds“ chcú angažovať zo Swansea ďalšieho stopéra Ashleyho Williamsa, ktorý by ho mal v tíme nahradiť.

Cole do PSG nepôjde
Carlo Ancelotti poprel špekulácie, podľa ktorých chce z Chelsea kúpiť do Parisu Saint Germain Ashleyho Colea. Cole momentálne rokuje s Chelsea o novej zmluve a požaduje týždenný plat vo výške 200 000 libier.