Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (5.8.)

nedeľa, 5. august 2012 12:45 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (5.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (5.8.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror, Sun, Daily Express, soccerwa

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Robin Van Persie je veľmi prekvapený tohtoročnou prestupovou politikou Arsenalu, ktorému sa podarilo priviesť do tímu viacero kvalitných hráčov. Vedenie preto dúfa, že holandský kanonier ešte prehodnotí svoj odmietavý postoj k podpisu nového kontraktu.

ARSENAL & MANCHESTER UNITED: Arsenal už nie je jediným vážnym záujemcom o služby Nuriho Sahina, ktorý je na odchode z Realu Madrid. Podľa najnovších informácií sa ho pokúsi získať aj Alex Ferguson na Old Trafford.

ARSENAL: Podľa viacerých médií z Britských Ostrovov Santi Cazorla už prestúpil do Arsenalu. 27-ročný Španiel hrajúci na krídle alebo v strede zálohy prichádza z Malagy na Emirates Stadium za 20 miliónov libier. Tieto informácie však zatiaľ ani jeden zo zainteresovaných klubov oficiálne nepotvrdil.  

LIVERPOOL:
Podľa Britských médií sa vedenie Liverpoolu snaží získať zo Swansea City stopéra Ashleyho Williamsa. Niektoré periodika sa domnievajú, že by mal nahradiť v tíme Daniela Aggera, ktorého chce kúpiť Real Madrid či Manchester City.

CHELSEA:
Carlo Ancalotti poprel špekulácie, podľa ktorých chce z Chelsea priviesť do Paríža Ashleyho Colea.

CHELSEA:
Ashley Cole požaduje od vedenia Chelsea novú zmluvu s týždenným platom vo výške astronomických 200 tisíc libier.

ASTON VILLA
: Novou posilou Villans by sa mohol stať hráč Schalke 04 Anthony Annan, s ktorým v nemeckom klube už na novú sezónu vôbec nepočítajú. 26-ročný defenzívny záložník, ktorý je 56-násobným reprezentantom Ghany, by mohol stáť pokladňu anglického tímu zhruba 2 milióny libier.

EVERTON
: Joseph Yobo definitívne opúšťa Everton a stáva sa kmeňovým hráčom Fenerbachce Istanbul. Nigérijčan ide do známeho prostredia, keďže v tíme nášho Miroslava Stocha už hosťoval.