Main Content

PRE TIPUJÚCICH: Preview 4. kola Corgoň ligy - nedeľa (5.8.)

nedeľa, 5. august 2012 12:03 | Autor: Filip Chudý

PRE TIPUJÚCICH: Preview 4. kola Corgoň ligy - nedeľa (5.8.)
PRE TIPUJÚCICH: Preview 4. kola Corgoň ligy - nedeľa (5.8.) | zdroj: Filip Chudý pre Sport7.sk, foto SITA

Aj v olympijskom týždni pokračuje Corgoň liga ďalším ligovým kolom. V dnešnej dohrávke sa odohrá najväčší šláger, aký naša liga prináša. Prinášame vám prehľad k nedeľnej dohrávke 4. kola Corgoň ligy.



Spartak Trnava - Slovan Bratislava

Nedeľa 5. augusta o 19:00 h, rozhodujú Sedlák - Brendza, Bobko

Najočakávanejší zápas na Slovensku, ktorý púta najväčšiu pozornosť. Predzápasové dianie v oboch kluboch je veľmi zaujímavé. Trnava vyhrala v Bukurešti so Steauou 1:0, keď využila jedinú šancu v zápase a víťazstvo udržala. Slovan počas týždňa hľadal nového trénera, ktorým sa stal ešte nedávno jeho aktívny hráč a naposledy tréner belasej juniorky Samuel Slovák. Ten bude viesť do boja viacero svojich ešte nedávnych spoluhráčov a ďalšou zaujímavosťou je, že Slovák je mladší ako trnavská brankárska jednotka Filipko a s Karhanom spolu reprezentovali už ako mladí hráči. Slovákovi bude chýbať jeho nástupca s číslom 10 na drese Žofčák, ale jeho návrat sa pomaly blíži, podobne, ako v prípade Kladrubského. Trnava nebude môcť počítať s Tomačekom a Bicákom. Zostavy na oboch stranách môže ovplyvniť to, že domáci budú myslieť aj na pohárovú odvetu a u hostí je nový tréner, ktorý môže urobiť zmeny, ale na oboch stranách veľký manévrovací priestor nie je.

Predpokladané zostavy

Trnava: Raška – Stožický, Janečka, Čvirik, Ľ. Hanzel – Karhan, Gross – Gašparík, Mikovič, Sabo – Pavelka
Slovan: Putnocký – Bagayoko, Gorosito, Pauschek, Lukšík – Peltier, Grendel, Kopúnek, Milinkovič – Halenár – Šebo


Ako tipovať

Hovorí sa, že derby nemá favorita a teraz je navyše veľmi ťažké odhadovať, ako sa na oboch tímoch prejavia tohtotýždňové okolnosti. Trnava hrá aj tretí ligový zápas doma a ešte stále nevyhrala, čo ukazuje, že nedokáže hrať rovnocenne dve súťaže naraz. U hostí je nová metla a tá vraj dobre metie. Vzhľadom na všetky okolnosti a tiež bilanciu vzájomných zápasoch sa javí ako najlogickejší tip X2. Kurz naň v našej tipovacej lige je 1,43.