Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.8.)

sobota, 4. august 2012 14:47 | Autor: Martin Gregor

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.8.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.8.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Letné prestupové špekulácie sú v plnom prúde. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o ďalšie klebety, ktoré obleteli svet futbalu v posledných hodinách.

Santos Neymara skôr nepustí
Vedenie Santosu opäť potvrdilo už dlhšiu dobu známu informáciu, podľa ktorej uvoľnia Neymara do Barcelony najskôr po svetovom šampionáte v roku 2014, ktorý sa uskutoční v Brazílii. Predstavitelia Santosu tak reagovali na vyhlásenia Barcelončanov, ktorí oznamovali, že sa ho pokúsia získať už toto leto.

Žiadne rozhovory o Hulkovi
Agent brazílskej ofenzívnej hviezdy Hulka, Constantine Theodore,  informoval novinárov, že doteraz nehovoril so žiadnymi záujemcami o služby brazílskeho reprezentanta, ktorý v týchto dňoch reprezentuje svoju krajinu na olympijských hrách v Londýne. 

Lucasa môžu United kúpiť, ale za poriadny balík peňazí
Vedenie Sao Paulo prehodnotilo svoj postoj a oznámilo záujemcom o mladú hviezdu Lucasa Mouru, že ho môžu kúpiť. Háčik je však v tom, koľko zaňho požadujú. Podľa riaditeľa klubu Adalberta Baptistu bude Sao Paulu zaňho “stačiť” 70 miliónov eur. Mimochodom Manchester United zatiaľ ponúkal zo všetkých európskych tímov najviac – 30 miliónov libier.

Debuchy chce z Lille odísť
Mathieu Debuchy je nešťastný z neúspešných rokovaní medzi Newcastlom a Lille. Francúzsky reprezentant preto dnes opätovne potvrdil, že túži po prestupe do Newcastlu a dúfa, že Lille prehodnotí svoj odmietavý postoj. Pritom ho mrzí najmä to, že najprv sa predstavitelia Lille vyhovárali, že zaňho nemajú vhodnú náhradu a neskôr zas, že Newcastle ponúka málo peňazí.

Ronaldo sa nikdy nevyrovná Messimu
Podľa futbalovej legendy Diega Maradonu sa Cristiano Ronaldo nikdy herne nevyrovná jeho krajanovi a súčasnému futbalovému kráľovi Lionelovi Messimu.

Toulalan v spojitosti s Barcou aj Newcastle
28-ročný defenzívny záložník Jeremy Toulalan z Malagy sa ocitol v hľadáčiku Barcelony a Newcastlu United.  Neskôr sa ukázalo, že špekulácie o jeho odchode na Nou Camp boli podľa hráčovho agenta Michaela Manuella len výmyslom.

Rondón asi do Kazane
Vyzerá to tak, že už v najbližších hodinách sa zrealizuje prestup Salomona Rondóna z Malagy do ruského klubu Rubin Kazaň. Špekulácie podporuje aj fakt, že Rondón neodcestoval na prípravný zápas Malagy proti Juventusu.

Joaquin možno do Betisu
Ďalším hráčom Malagy, ktorý zrejme už čoskoro zmení dres, je 31-ročný záložník Joaquín. Ten by sa mal vrátiť do Betisu, v ktorom pôsobil šesť rokov a zahral si s nim aj v Lige majstrov.

Pogba hráčom Juventusu
Paul Pogba sa definitívne stáva novým hráčom Juventusu Turín. 19-ročný francúzsky stredopoliar prichádza do tímu Starej Dámy z Manchestru United. Zaujímavosťou je, že Pogbu si chcel Manchester udržať, no mladý Francúz sa rozhodol uprednostniť Juventus.

Rossi Villarreal neopúšťa
Vedenie Villarrealu, ktorý zostúpil do nižšej španielskej ligy, poprelo špekulácie, podľa ktorých predáva svoju hviezdu Giuseppeho Rossiho. Včera sme vás informovali o tom, že 25-ročného útočníka chcú získať oba milánske veľkokluby. 

Real a Barca sú najlepšie kluby na svete, tvrdí Mourinho
Real Madrid a FC Barcelona sú natoľko kvalitné tímy, že medzi nimi a zvyšnými svetovými veľkoklubmi je obrovský rozdiel. Aspoň to si myslí José Mourinho. Prečítajte si viac tu.

Džeko nevylučuje odchod
Edin Džeko nevylučuje, že cez leto opustí Manchester City. Novinárom však prezradil, že doposiaľ nedostal žiadnu oficiálnu ponuku, hoci sa dlhšie hovorí o záujme AC Miláno či Juventusu Turín. Džeko okrem toho povedal, že by si v Manchestri želal viac herných príležitosti ako v minulej sezóne.

De Rossiho chcú Citizens
Vedenie Manchestru City pripravuje lukratívnu ponuku pre AS Rím za 29-ročného defenzívneho záložníka Danieleho De Rossiho. Britské média odhadujú, že City ponúknu Rimanom až 20 miliónov libier.

Lindegaard predĺžil s Manchestrom
Brankárska dvojka Manchestru United Anders Lindegaard podpísal s United novú zmluvu, ktorá ho zaväzuje k klubu až do konca sezóny 2015/2016. Očakáva sa, že v novej sezóne bude medzi nim a Davidom De Geom zaujímavý súboj o post tímovej jednotky.

Lewandowski na Old Trafford?
Poľský útočník Robert Lewandowski v službách Borussie Dortmund je údajne veľmi blízko k podpisu zmluvy s Manchestrom United. 

Z DOMÁCEJ SCÉNY

Corgoň liga pokračuje
Slovenská najvyššia súťaž dnes pokračuje piatimi zápasmi štvrtého kola. Analýzu k týmto stretnutiam si môžete prečítať tu.

Križko dostal dištanc

Štyri zápasy si nebude môcť zahrať Juraj Križko z FK Senica, ktorý obdŕžal disciplinárny trest za udretie súpera rukou do hrude v prerušenej hre. 

V Trnave bez alkoholu

Zajtrajší šláger štvrtého kola Corgoň ligy medzi Trnavou a Slovanom Bratislava bude bez alkoholu. V nedeľu bude v súvislosti s týmto zápasom platiť v Trnave zákaz predaja a pitia alkoholu medzi 14.00 a 22.00 v prevádzkach, ktoré sú v okolí futbalového štadióna.