Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (4.8.)

sobota, 4. august 2012 13:03 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (4.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (4.8.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror, Sun, Daily Express, soccerwa

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Edin Džeko prezradil novinárom, že doposiaľ nedostal žiadnu oficiálnu ponuku na prestup, no nevylučuje, že Etihad Stadium cez leto opustí. V poslednej dobe sa v súvislosti s reprezentantom Bosny a Hercegoviny hovorilo najmä o talianskych kluboch AC Miláno a Juventus Turín.

MANCHESTER CITY:
Vedenie Citizens sa pripravuje učiniť oficiálnu ponuku vo výške 20 miliónov libier za 29-ročného defenzívneho záložníka Daniele De Rossiho z AS Rím.

MANCHESTER UNITED:
Červení Diabli sa podľa britských periodík ešte nevzdali nádeje na získanie Lucasa Mouru zo  Sao Paula. Red Devils vraj plánujú v nasledujúcich dňoch urobiť za Lucasa novú vylepšenú ponuku. Tá predchádzajúca, ktorú brazílsky klub odmietol, mala podľa rôznych špekulácií hodnotu do 30 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED:
Dánsky brankár Anders Lindegaard podpísal novú zmluvu s Manchestrom United. Fergusonová dvojka sa zaviazala United do konca sezóny 2015/2016.

MANCHESTER UNITED:
Dnešný internet obletela aj zaujímavá klebeta, podľa ktorej je Manchester United blízko k podpísaniu zmluvy s útočníkom Borussie Dortmund Robertom Lewandovskym.

ARSENAL:
José Mourinho sa nebráni odchodu Nuriho Sahina z Realu Madrid a nepriamo tak povolil aj jeho avizovaný prestup do Arsenalu.

NEWCASTLE:
V Malage sa chystá veľký výpredaj hráčov, a čo to si chce z tohto koláča odkrojiť aj Newcastle, ktorý si v španielskom klube vyhliadol 28-ročného francúzskeho defenzívneho záložníka Jeremyho Toulalana. Jeho hodnota sa odhaduje vyše 10 miliónov libier.