Main Content

Správy dňa z španielskej Primera Division (3.8.)

piatok, 3. august 2012 15:15 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa z španielskej Primera Division (3.8.)
Správy dňa z španielskej Primera Division (3.8.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Na tlačovej konferencii po zápase Realu Madrid s LA Galaxy, ktorý skončil výhrou 5:1 pre Pusinky, sa José Mourinho snažil objasniť situáciu okolo odchodov Kaká a Nuriho Sahina. Mourinho by bol veľmi rád ak by ostal Kaka v tíme, keďže podľa jeho slov je veľmi platným hráčom. Ohľadom Nuriho Sahina sa Mourinho vyjadril, že mu nebude prekážať v odchode.

MALAGA: Podľa španielskych denníkov sa dnes tréner Malagy, Manuel Pellegrini, rozhodne, či ostane trénerom Andalúzančanov alebo nie. Pri problémoch v klube, kde hrozí, že bude klub predaný zarába Pellegrini 3,3 milióna eur ročne, čím sa stáva jedným z najlepšie platiacich ľudí v tíme.

MALAGA: Pri problémoch v Malage hrozí mnohým hráčom odchod. Ako prvý zrejme odíde Santi Cazorla, o ktorého má záujem Arsenal. Cazorla by mal na Emirates Stadium prestúpiť behom niekoľkých hodín a suma by sa mala pohybovať okolo 18 miliónov libier.

MALAGA
: Ďalším hráčom, ktorý by mohol opustiť Malagu je Salomon Rondón, o ktorého má vraj veľký záujem Tottenham Hotspur, ktorý núka 10 miliónov libier.

BARCELONA: Per Steffesen, agent Daniela Aggera, prehlásil, že dôvodom absencie dánskeho stopéra v zápase predkola Europskej Ligy proti Gomelu nebolo zranenie. Anglické médiá tak naďalej špekulujú o odchode Aggera z Anfield Road. O skúseného stopéra majú vraj záujem Manchester City a Barcelona.

BARCELONA: Barcelona dnes oznámila nomináciu na zápas proti petrodolármi dopovanému PSG. Nominácia: Valdés,Pinto,Dani Alves Pique, Fabregas, Puyol, Xavi, Iniesta, Alexis, Messi, Mascherano, Sergio, Pedro, Affellay, Montoya, Bartra, Dos Santos, Tello, Illie, Roberto Sergi, Planas a Rafinha.

ATLÉTICO MADRID: Fran Mérida opäť opúšťa Atlético Madrid. Mladý záložník bude v nadchádzajúcej sezóne hosťovať v prvoligovom Hercúlese.

VALENCIA: Na ďalšieho španielskeho obrancu pôsobiaceho v Serii A sa zamerala Valencia. Valenciu mal pôvodne posilniť Dídac z AC Milána, ten však neprešiel zdravotnou prehliadkou. Novým prestupovým cieľom sa tak stal José Angel z AS Rím.