Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (3.8.)

piatok, 3. august 2012 17:24 | Autor: Martin Gregor

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (3.8.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (3.8.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Letné prestupové špekulácie sú v plnom prúde. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o ďalšie klebety, ktoré obleteli svet futbalu v posledných hodinách.

Nani do Realu Madrid?
Manchester United sa musí mať na pozore pred Realom Madrid, ktorý sa mu snaží vyfúknuť portugalského záložníka Naniho za 20 miliónov libier.

Ancelotti chce Colea
Paris Saint Germain ešte ani zďaleka neukončil svoje letné nákupy. Podľa všetkého sa najnovšie zaujíma kormidelník PSG Carlo Ancelotti o Ashleyho Colea z Chelsea, ktorého v minulosti na Stamford Bridge viedol. 

Sturridge možno odíde
Útočník FC Chelsea Daniel Sturridge by sa po olympijských hrách rád stretol s predstaviteľmi Blues, aby sa s nimi porozprával o jeho budúcnosti v klube. Podľa rôznych dohadov chce Sturridge pravidelne hrávať, inak radšej z klubu odíde. Záujemcov je pritom dostatok.

Krasič posilní Fenerbachce
Srbský záložník Miloš Krasič, ktorý sa nedokázal v minulej sezóne výraznejšie presadiť v kádri Starej Dámy, prestupuje do tureckého klubu Fenrbachce Istanbul za 7 miliónov eur.

Aquilani prestúpil do Fiorentiny
Alberto Aquilani napokon nezostane v Liverpoole, ako sa dlhšie avizovalo, ale prestupuje do Fiorentiny. Oznámil to dnes novinárom prezident talianskeho klubu Andrea Delle Valle. Fiorentinu dnes posilnil aj Gonzalo Rodríguez z Villarreallu.

Dohady o prestupe Lucasa boli len fámou
Dnes obletela internet správa o prestupe Lucasa Mouru zo Sao Paulo do Interu Miláno za 27 miliónov eur. Tieto špekulácie však o pár hodín neskôr dementovalo vedenie brazílskeho klubu, ktoré mimochodom pred pár dňami nesúhlasilo ani s Lucasovým prestupom do Manchestru United za vyše 30 miliónov libier.

Van Persie sa musí rozhodnúť
Van Persie sa musí čo najskôr rozhodnúť, či spojí svoju budúcnosť s Juventusom Turín. Holandský útočník dostal od Starej Dámy zaujímavú ponuku a do 7.augusta musí oznámiť, či s klubom podpíše zmluvu. Uvádza to anglický denník Daily Mirror.

Muamba sa chce vrátiť
Fabrice Muamba, ktorý v minulej sezóne Premier League ako zázrakom prežil srdcový infarkt, ktorý ho postihol priamo na ihrisku, sa chce vrátiť do profesionálneho futbalu. Už budúci týždeň by mal preto navštíviť srdcového špecialistu.

Boas chce Rondóna
André Villas-Boas sa pokúša uloviť ďalšiu posilu pre Tottenham v Malage, ktorá sa zmiera vo finančnej kríze. Nový kormidelník Spurs ponúka štvrtému tímu minulého ročníka La ligy 10 miliónov libier za útočníka Salomona Rondóna. Zaujímavosťou je však to, že Rondón Malagu opustiť nechce.

Marseille odoláva záujmu Chelsea
Londýnska Chelsea chce kúpiť z Marseille Césara Azpillcuetu. 22-ročný krajný obranca však na Stamford Bridge neprestúpi ak Chelsea výrazne nenavýši súčasnú ponuku vo výške 6 miliónov libier.

Aggera chce Manchester City i Barcelona
Daniel Agger sa ocitol v hľadáčiku dvoch veľkoklubov FC Barcelona a Manchester City. Dánsky stopér, ktorý vytvoril v Liverpoole jednu z najlepších stopérskych dvojíc v Európe ale podľa predstaviteľov The Reds nie je na predaj.

Cazorla za 18 miliónov libier?
Najnovšie špekulácie hovoria o tom, že Santi Cazorla z Malagy ešte tento týždeň prestúpi do Arsenalu za 18 miliónov libier.

Debuchy stále hráčom Lille
Newcastlu sa naďalej nedarí získať z Lille francúzskeho reprezentanta Mathieua Debuchyho, za ktorého najnovšie núkali  6 miliónov libier. United tak zrejme ešte navýšia svoju aktuálnu ponuku. 

Fulham Dembélého nepredá
Zdá sa, že špekulácie o odchode Moussa Dembélého z Fulhamu do Realu Madrid boli založené len na neoverených faktoch. Vedenie Fulhamu totiž informovalo, že zaňho neodstalo žiadnu ponuku, a keby aj, Demélého určite pustiť nechce.

Petrov sa úspešne lieči z leukémie
Veľmi nádejná správa prichádza z Britských Ostrovov v súvislosti so zdravotným stavom bulharskej futbalovej legendy a kapitána Aston Villy Stiljana Petrova. Ten sa podľa posledných informácií úspešne lieči z akútnej leukémie a doktori tvrdia, že táto vážna nemoc je uňho na ústupe.

Z DOMÁCEJ SCÉNY

Vynikajúca Trnava
Zdá sa, že Spartak Trnava zachraňuje česť slovenských tímov v pohárovej Európe, keď včera urobil dôležitý krok k postupu do playoff o postup do Európskej ligy. Trnava vyhrala na pôde favorizovaného Steuea Bukurešť po góle Mikoviča 1-0 a pred odvetou je vo výbornej pozícií. Video zo zápasu nájdete tu.

Novým trénerom Slovana je Samuael Slovák
Slovan Bratislava pozná meno svojho nového trénera. Vladimíra Weissa staršieho, ktorý abdikoval z tejto pozície minulý víkend, nahradí bývalý hráč Belasých Samuel Slovák, ktorý sa teší u priaznivcov Slovana veľkej obľube. Viac informácií tu.

Poliaček naspäť v Prešove
Po dvoch rokoch sa vracia do Prešova Miroslav Poliaček. 29-ročný záložník prichádza na východ Slovenska na ročné hosťovanie z Ružomberka.