Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.8.)

štvrtok, 2. august 2012 16:11 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.8.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: V kuloároch sa šepká, že záložník Realu Madrid, Nuri Sahin, by mohol v najbližších dňoch zmeniť pôsobicko. Na hosťovanie by mal pravdepodobne odísť do Arsenalu. Dohoda medzi Gunners a Pusinkami je podľa médií veľmi blízko.

REAL MADRID: Brazílsky majster sveta z roku 2002 a legenda Realu Madrid, Roberto Carlos, dnes definitívne ukončil kariéru. Carlos naposledy pôsobil v ruskom tíme Anži Machačkala, ktorý dokonca jedno obdobie viedol ako hrajúci tréner.

REAL MADRID: Ricardo Carvalho neodletel s A-tímom na sústredenie do USA. Média špekulujú, že v najbližších dňoch Portugalčan z Realu odíde. Aby Carvalho nevypadol z formy zatiaľ trénuje s Castillou (B- tímom Realu).

MALAGA: Budúcnosť Malagy je neistá, a tak sa v médiách začína špekulovať o odchode niektorých hráčov. Najnovšie špekulácie sa točia ohľadne Jorisa Mathijsena, o ktorého má vraj záujem Ajax a Feyenoord.

MALAGA: V najbližších dňoch podľa populárnych anglických denníkov by mal Arsenal poslať ponuku na Santiho Cazorlu. Tréner Arsenalu, Arsene Wenger, sa zrejme rozhodol prestavať svoju ofenzívu, keď na Emirates Stadium priviedol toto leto Lukasa Podolskeho a Olivera Girouda. Podľa anglických médií ponúknu Gunners za Cazorlu až 20 miliónov eur.

MALLORCA:
Po dlhých vyjednávaniach sa konečne podarilo predať obrancu Ivána Ramisa. Ramis mal ísť pôvodne do West Hamu, no jeho novým pôsobiskom bude Wigan. Wigan za Ramisa zaplatil Mallorce 5 miliónov eur.

ATLÉTICO MADRID: Eduardo Salvio prešiel zdravotnými prehliadkami a jeho novým pôsobiskom sa stáva portugalská Benfika Lisabon. Benfika vykúpila hráča za 10 miliónov eur a podpísala s ním novú 5 ročnú zmluvu, ktorú zahŕňa aj nová predajná suma v hodnote neuveriteľných 60 miliónov eur.