Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.8.)

streda, 1. august 2012 15:34 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.8.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám prvý diel novej rubriky Správy dňa z španielskej Primera Division. Od dnes vám budeme prinášať každý deň aktuálne informácie z populárnej La ligy.

Barcelona: Podľa najnovších informácii bol Katalánsky superpohár zrušený. Pôvodne sa mal zápas odohrať 31.júla, ale bol zrušený, keďže Barcelona kvôli natesnanému rozvrhu chcela postaviť do stretnutia svoju rezervu, čo sa samozrejme nepáčilo Espanyolu. Zápas sa presunul na 26. septembra, no prezident Espanyolu, Joan Collet, včera zvolal tlačovú konferenciu a oznámil, že tento dátum je nevyhovujúci. Zápas sa tak nakoniec zrušil celkom.

Barcelona:
Po 7 mesiacoch sa David Villa konečne vracia na trávniky. Villa získal povolenie od lekárov a mal by sa pripojiť k Barcelone behom niekoľkých dní.

Real Madrid: Dnes bola oficiálne potvrdená nová dohoda medzi Realom Madrid a Alvarom Arbeloom. Klub sa s Arbeloom dohodol na 4 ročnom predĺžení zmluvy, skončí mu v lete 2016.

Real Madrid: Podľa anglických médií dnes Biely Balet zvýšil svoju ponuku za Luku Modrica na 30 miliónov libier, plus ďalších 8 miliónov by na White Hart Lane putovalo vo forme bonusov. Túto ponuku však Tottenham rezolútne odmietol a naďalej požaduje 40 miliónov libier.

Real Madrid: Agent Moussa Dembeleho, záložníka Fulhamu, povedal reportérom, že Real Madrid má eminentný záujem o jeho klienta. Dembele prežil skvelú sezónu a jeden čas ho pozoroval aj Manchester United. Agent Dembeleho prezradil, že Real Madrid nie je prvý veľký klub, ktorý sa zaujíma o mladého Belgičana.

Valladolid: Real Valladolid loví cez leto posily do svojho tímu. V najbližších hodinách by mal, Pucela, ako mu je prezývané, získať 2 záložníkov do svojich radov. Súpisku Valladolidu by mal rozšíriť Omara z Tenerife a David Lopes z Athletica.

Osasuna: Dnes na oficiálnych stránkach Osasuny bolo potvrdené hosťovanie 32 ročného útočníka, Joseba Llorenteho, ktorý strávi v Osasune celú sezónu.

INÉ: Asociácia španielskych futbalistov vydala dnes prehlásenie, že ani jeden tím z Primera Division a Segunda Division si neplní svoje záväzky voči hráčom, a preto sa ani jeden z účastníkov týchto líg nemôže dostať do problému, ktorý by vyvrcholil zostupom zo súťaže.