Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (30.7.)

pondelok, 30. júl 2012 12:38 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (30.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (30.7.) | zdroj: Daily Mail, Daily Mirror, Sun, Times, Daily Express, soccerway.c

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Výkonný riaditeľ FC Chelsea Ron Gourlay naznačil, že The Blues ešte nepovedali na prestupovom trhu posledné slovo a to napriek tomu, že už cez leto minuli na nových hráčov vyše 60 miliónov libier. Podľa Gourlaya chce klub posilniť ešte dva posty.

CHELSEA: Britské média sa domnievajú, že Chelsea ešte zabojuje o Edisona Cavaniho z Neapolu, Victora Mosesa z Wiganu a obrancu Marseille Cesara Azpilicuetu. Najťažšie to budú mať zrejme s Cavanim, ktorý sa tento rok z Neapolu sťahovať nikam nechce. Podrobnosti nájdete tu.

ARSENAL:
20-ročný záložník Arsenalu Londýn Jack Wilshere naďalej nenapreduje v zotavovaní z vážneho  zranenia členku. Wilshere pre tieto problémy vynechal celú minulú sezónu a zdá sa, že nestihne úvod ani tej ďalšej. Podľa najnovších informácií bude Wengerovi k dispozícií najskôr v októbri.

MANCHESTER CITY:
Roberto Mancini načrtol anglickým médiám stratégiu City na práve otvorenom prestupovom trhu. Podľa Manciniho klub aktuálne potrebuje najmä viacero mladých hráčov, s ktorými bude môcť počítať v najbližších rokoch. Čo sa týka veľkých mien hovorí sa naďalej najmä o Robinovi Van Persiem.

LIVERPOOL:
Alberto Aquilani neprestúpi do Fiorentiny, ale zostane v Liverpoole, kde sa pokúsi zabojovať o miesto v zostave Bredana Rodgersa. Tvrdí to hráčov agent Franco Zavaglia, ktorý tak reagoval na špekulácie, podľa ktorých mal Liverpoolu Aquilaniho vymeniť do Fiorentiny za Juana Vargasa.

LIVERPOOL & MANCHESTER CITY
: O služby dánskeho stopéra FC Liverpool Daniela Aggera, ktorý v minulej sezóne vytvoril s Martinom Škrtelom jednu z najlepších stopérskych dvojíc v Európe, sa zaujíma Manchester City, ktorý zaňho údajne ponúkol The Reds  13 miliónov libier. Agger je mimo to aj v hľadáčiku Realu Madrid či Barcelony.

TOTTENHAM:
André Villas-Boas by chcel do svojho tímu priviesť Ricarda Carvalha, ktorý dostal od Realu Madrid povolenie hľadať si nový klub. Je možné, že súčasťou príchodu Carvalha do Tottenhamu by mohla byť aj výmena a finančná kompenzácia za Luku Modrića, po ktorom Real Madrid veľmi túži. Tottenham však naďalej Modrićovi predaj odmieta.