Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.7.)

nedeľa, 29. júl 2012 11:01 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (29.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.7.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Nedostali sme žiadne oficiálne ponuky za Robina Van Persieho, vyhlásil kormidelník Gunners Arséne Wenger. Reagoval tak na dennodenné špekulácie súvisiace s jeho skorým prestupom do Manchestru City či Manchestru United. Posledné informácie naopak naznačujú, že Arsenal Holanďana nepredá a bude riskovať, že budúci rok odíde z Emirates Stadium úplne zadarmo.

ARSENAL
: Theo Walcott upokojil fanúšikov Gunners prísľubom, že sa určite dohodne s vedením na novej zmluve. Tí sú z týchto rokovaní už trochu netrpezliví a boja sa, že by dlhé jednania mohli spôsobiť odchod ďalšej opory tímu z Emirates Stadium.

TOTTENHAM & LIVERPOOL:
O služby 22-ročného záložníka Joea Allena zo Swansea City sa zaujímajú v Tottenhame aj Liverpoole. Cena waleského reprezentanta rýchlo stúpa a úspešnejší bude klub, ktorý ponúkne Swansea viac.

TOTTENHAM:
Prestup francúzskej reprezentačnej jednotky Huga LLorisa z Olympique Lyon na White Hart Lane sa komplikuje. Prezident Lyonu Jean-Michel Aulas sa totiž nechal počuť, že dúfa v Llorisovo zotrvanie v tíme. Hlavné slovo bude mať zrejme sám Lloris, ktorý ak prejaví záujem prestúpiť do Tottenhamu Lyon mu v prípade atraktívnej ponuky od Tottenhamu nebude stáť v ceste.

LIVERPOOL:
Hráči Liverpoolu vrátane nášho Martina Škrtela sa počas letnej tour v USA zastavili na slávnej harvardskej univerite. Pozrite si video tu.

CHELSEA:
Chelsea v noci absolvovala posledný zápas letnej Tour po USA. V stretnutí s AC Miláno ťahali zverenci Roberta Di Mattea za kratší koniec a prehrali 0-1. Krátke video s dôležitými zábermi zo zápasu si pozrite tu.

NEWCASTLE:
Francúzsky reprezentant Mathieu Debuchy začína byť nešťastný z toho, že ešte stále neprestúpil z Lille do Newcastlu. Francúzsky klub to odôvodňuje tým, že najprv potrebuje zaňho nájsť na trhu vhodnú náhradu. Pravý krajný obranca dúfa, že sa už čoskoro pripojí k svojim krajanom v Newcastli Yohanovi Cabayemu a Hatemovi Ben Arfovi.

WEST HAM:
West Ham by mohol už čoskoro posilniť Iván Ramis zo španielskej Mallorcy. Kluby sa medzi sebou už dohodli na prestupe, Ramis, ktorého hodnota prestupu sa odhaduje na 5 miliónov libier, musí ešte absolvovať obligátnu lekársku previerku.

WEST BROMWICH:
25-ročný Ír Shane Long bude aj v budúcej sezóne hájiť farby West Bromwich Albion. Potvrdil to kormidelník W.B.A Steve Clarke, ktorý zároveň poprel špekulácie, podľa ktorých dostali ponuku na jeho predaj.

EVERTON:
Steven Pienaar by mal byť v budúcej sezóne kmeňovým hráčom Evertonu. Jeho súčasný zamestnávateľ Tottenham, z ktorého v Evertone minulú sezónu hosťoval, sa už vraj dohodol so Spurs na predaji juhoafrického krídelníka.

QUEENS PARK RANGERS:
Owen Hargreaves sa pokúsi o ďalší comeback v londýnskom klube Queens Park Rangers. 31-ročný záložník, ktorého už roky trápia zdravotné problémy, ktoré mu neumožnili vrátiť sa do zostavy Manchestru United, či v minulej sezóne Manchestru City, dúfa, že zvládne letnú prípravu s QPR a s klubom následne podpíše zmluvu.