Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.7.)

štvrtok, 26. júl 2012 12:12 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (26.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.7.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL & NEWCASTLE: Tréner Newcastlu Alan Pardew radí vedeniu Liverpoolu, aby predali Andyho Carrolla, ktorý prišiel pred približne rokom a pol k The Reds práve z Newcastlu za 35 miliónov libier.  Nebolo by na tom nič zvláštne, keby Pardew nechcel, aby ho predali práve do jeho tímu.

LIVERPOOL:
Vyzerá to tak, že Brendand Rodgers dojednal so svojim bývalým zamestnávateľom Swansea City prestup 22-ročného Joea Allena na Anfield Road. Allen vraj prestúpi k The Reds za zhruba 14 miliónov libier.

CHELSEA: Brazílsky reprezentačný záložník Oscar definitívne prestupuje do FC Chelsea. Hráč podpísal 5-ročný kontrakt a prestupová suma sa pohybuje okolo 30 miliónov eur. Podrobnosti nájdete tu.

CHELSEA:
V posledných dňoch sa písalo o možnom odchode Franka Lamparda z Chelsea. Anglická ikona úradujúceho šampióna Ligy majstrov chce tieto špekulácie čo najskôr dementovať podpisom novej zmluvy s The Blues.

MANCHESTER CITY: Vedenie Bayernu Mníchov poprelo medializované špekulácie, podľa ktorých rokovalo s Manchestrom City o prestupe Nigela De Jonga.

MANCHESTER UNITED:
Hoci agent Lucasa Mouru predvčerom oznámil, že mladý Brazílčan do Manchestru United toto leto neprestúpi, iný názor ma predseda Sao Paulo, ktorý si myslí, že transfer je ešte stále uskutočniteľný.

TOTTENHAM:
Luka Modrić sa ospravedlnil trénerovi Tottenhamu Andrému Villasovi-Boasovi za to, že odmietol s tímom odletieť na letnú Tour do USA. Portugalský kormidelník Spurs jeho ospravedlnenie prijal a povolil mu návrat k mužstvu.

STOKE CITY
: Stoke City sa podarilo získať do mužstva amerického reprezentačného obrancu Geoffa Camerona, ktorý prichádza do Premier League z amerického Houstonu.