Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.7.)

streda, 25. júl 2012 13:03 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (25.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.7.) | zdroj: Daily Mail, Daily Mirror, Sun, Times, Daily Express, soccerway.c

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: AC Miláno, ktoré predalo Zlatana Ibrahimoviča do PSG, obnovilo svoj záujem o argentínskeho kanoniera Manchestru City Carlosa Téveza. Argentínčana sa snažilo AC získať aj cez zimu, no vtedy sa kluby nedohodli na prestupovej čiastke.

ARSENAL:
Arséne Wenger nebude môcť v úvode sezóny počítať so službami Tomáša Rosického, ktorý sa podľa britských médií podrobil operácií zranenej šľachy ešte z Euro 2012. Wenger očakáva, že by sa mohol vrátiť do zostavy v priebehu septembra alebo októbra.

ARSENAL
: Vedenie Arsenalu poprelo špekulácie, podľa ktorých sa zaujíma o služby španielskeho reprezentanta Santiho Cazorlu z Malagy.

CHELSEA:
Vedeniu Chelsea sa podarilo získať do tímu aj mladšieho brata Edena Hazarda – 19-ročného útočníka Thorgana. Je veľmi pravdepodobne, že Thorgan Hazard, ktorý bol doteraz hráčom Lensu, okamžite odíde zo Stamford Bridge na hosťovanie.

TOTTENHAM
: Luka Modrić zrejme prehodnotil svoje správanie a čoskoro sa pripojí k tímu Tottenhamu na letnej tour po Amerike. Uvádzajú to anglické média. Iné špekulácie hovoria o tom, že o Modrića sa intenzívne zaujíma aj Paris Saint Germain, ktorý chce prebiť ponuku Realu Madrid.

TOTTENHAM:
André Villas-Boas sa snaží Chelsea vyfúknuť spod nosa brazílskeho záložníka Shakhtaru Donetsk Williana. Medzitým však hrozí, že Arsenal vyfúkne Tottenhamu brankára Llorisa z Olympique Lyon.

NEWCASTLE:
Objav minulej sezóny útočník Demba Ba, ktorý bol značnú časť ročníka jej najlepším strelcom, možno opustí United a prestúpi do Kazane. Ruský klub zaňho ponúka sedem miliónov, čo je čiastka, podľa ktorej musí podľa zmluvy Newcastle súhlasiť s jeho predajom, pokiaľ  si to bude senegalský forvard želať.

NEWCASTLE:
25-ročný francúzsky reprezentant Loic Rémy možno opustí Marseille a prestúpi do Newcastlu United. Trhová hodnota francúzskeho útočníka sa odhaduje niekde medzi 15-20 miliónmi eur.

QUEENS PARK RANGERS:
Najmenší londýnsky klub v Premier League Queens Park Rangers sa usiluje získať do svojho kádra Craiga Bellamyho z Liverpoolu. Záujem o waleského reprezentanta potvrdil Amit Bhatia, viceprezident QPR.