Main Content

Hokejisti Nitry začnú prípravu bez výrazných zmien

pondelok, 23. júl 2012 20:00 | Autor: TASR

Hokejisti HK Nitra sa po trojtýždňových dovolenkách opäť zišli na zimnom štadióne, prvý týždeň prípravy na novú sezónu však ešte bude najmä na suchu.

V kádri došlo oproti záveru prvej fázy k niekoľkým zmenám. Odchovanec Daniel Štumpf napokon zamieril do fínskeho tímu JYP Jyväskylä, rovnakým smerom by mal ísť aj Michal Krištof.

"Dano Štumpf odchádza do Škandinávie a dostal som správu, že rovnakým smerom pôjde aj Michal Krištof, čo je určite škoda. Očakávali sme aj príchod Patrika Prokopa z Ostravy, nakoniec sa však u nás neobjavil a zamieril niekde inde. V súčasnosti s nami trénuje Erik Čaládi, ktorý bude bojovať o zmluvu a miesto v zostave. Určite sa chceme a budeme obzerať po nejakom doplnení hlavne v obranných radoch,“ povedal na klubovom webe hlavný tréner Nitry Antonín Stavjaňa.

V prvom týždni prípravy absolvujú Nitrania tréning na ľade len v utorok a vo štvrtok, keď si otestujú najmä nový výstroj. Naplno sa príprava rozbehne až v nedeľu večer.

Káder na začiatku prípravy na ľade (zdroj: hknitra.sk):

Brankári: Štefan Žigárdy, Juraj Šimboch, Matej Kusý
Obrancovia: Ľubomír Vosátko, Matúš Rais, Peter Ordzovenský, Peter König, Martin Bača, David Arvay, Filip Kuzma, Marek Tonhauser
Útočníci: Albín Podstavek, Tomáš Chrenko, Erik Čaládi, Martin Segľa, Matej Hamrák, Marek Mašlonka, Roman Tománek, Tomáš Hrnka, Miroslav Kováčik, Matej Bene, Dominik Kadura, Edmund Piačka, Michal Kluka, Michal Jasinký, Maroš Goga

© WEBNOVINY