Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (22.7.)

nedeľa, 22. júl 2012 11:37 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (22.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (22.7.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Hoci Van Persie oficiálne oznámil, že s Arsenalom nepodpíše novú zmluvu kormidelník Arsenalu Arséne Wenger stále dúfa, že svoj názor zmení. Wenger však zároveň dodáva, že chce mať v tejto veci jasno pred začiatkom sezóny, aby mužstvo na prestupové špekulácie nedoplatilo podobe ako v úvode minulého ročníka.

ARSENAL:
Plánom Wengera presvedčiť Van Persieho k zmene názoru však nenahráva fakt, že Holanďan neodcestuje s Gunners na letné ázijské turné. Klub to odôvodňuje síce tým, že je unavený z Euro 2012 a potrebuje oddych, no situácia nahráva skôr špekuláciám súvisiacim s jeho odchodom.

MANCHESTER UNITED:
22-ročný obranca Manchestru United Chris Smalling sa podrobil operácií zlomeného prstu na nohe a United bude chýbať v prvých zápasoch novej sezóny. Ferguson stále nevie, či bude môcť na začiatku sezóny počítať so službami Vidiča a tak sa mu už teraz robia na čele nové vrásky z toho, koho postaví na stopérsky post. Neistý je dokonca aj štart Evansa.

MANCHESTER UNITED:
Obranca Manchestru United Rafael da Silva sa snaží presvedčiť svojho krajana Luicasa, aby sa čo najskôr rozhodol pre prestup na Old Trafford. Podľa včerajších špekulácií ponúkajú United za brazílsku nádej Sao Paulo okolo 30 miliónov libier.

MANCHESTER CITY:
Záujem Realu Madrid o obrancu Manchestru City Micaha Richardsa pretrváva. Podľa najnovších špekulácií zaňho Biely Balet ponúka 25 miliónov libier.

CHELSEA: Podľa prezidenta SSC Neapol Aurelia De Laurentiisa si môžu všetci záujemcovia o Edisona Cavaniho nechať zájsť chúť. Uruguajského útočníka totiž predá len za 100 miliónov eur. Túto čiastku by však nebol schopný zaplatiť ani Roman Abramovič či bohatí šejkovia vlastniaci parížsky PSG. 

EVERTON:
Vedenie Evertonu je podľa trénera Davida Moyesa blízko k získaniu Stevena Pienaara z Tottenhamu. Reprezentant Juhoafrickej republiky minulý rok v Evertone hosťoval. Teraz by ho rád liverpoolsky klub získal natrvalo.