Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (21.7.)

sobota, 21. júl 2012 12:40 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (21.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (21.7.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Podľa stanice BBC učinili Juventus, Manchester City aj Manchester United prvé ponuky za Robina Van Persieho, ktorý sa pred dvoma týždňami rozhodol nepredĺžiť zmluvu s Gunners. Stanica ďalej uvádza, že Arsenal chce za holandského kanoniera aspoň 25 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED:
Záujem o Robina Van Persieho oficiálne potvrdil aj kormidelník Manchestru United Alex Ferguson. Podrobnosti nájdete tu.

MANCHESTER UNITED:
Podľa Daily Mail je Manchester United pripravený ponúknuť za Robina Van Persieho až 30 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED: Sao Paulo odmietlo ponuku Manchestru United za Lucasa Mouru vo výške 29 miliónov libier. Klub sa údajne nebráni jeho predaju, no chce viac.

MANCHESTER UNITED:
Dimitar Berbatov sa bude možno sťahovať do Turecka. Predstavitelia Galatasarayu Istanbul potvrdili, že s nim hovorili o prestupe.   

CHELSEA:
Brazílsky 20-ročný talent Oscar z brazílskeho klubu Internacional Porto Alegre absolvoval lekársku prehliadku v Chelsea, no zmluvu so šampiónom Ligy majstrov ešte nepodpísal. Rozhodnutie, či prestúpi na Samoford Bridge, vraj chce učiniť až po olympijských hrách, na ktorých bude reprezentovať Brazíliu.   

LIVERPOOL:
Majster Serie A Juventus Turín chce v Anglicku získať špičkového útočníka a ak sa mu nepodarí kúpiť Robina Van Persieho z Arsenalu je pripravený zabojovať o služby forvarda „The Reds” Luisa Suáreza.

TOTTENHAM: Luka Modrić sa nezúčastnil posledného tréningu Spurs a preto sa ešte intenzívnejšie špekuluje o jeho skorom prestupe do Realu Madrid za 40 miliónov libier.

MANCHESTER CITY:
30-ročný útočník Citizens Roque Santa Cruz chce čo najskôr opustiť Manchester City, no dúfa, že prestúpi do klubu, ktorý bude blízko jeho súčasného domova, aby sa s rodinou nemusel sťahovať.