Main Content

Škrtel dostal niekoľko ponúk na prestup

piatok, 20. júl 2012 12:59 | Autor: Martin Gregor

Škrtel dostal niekoľko ponúk na prestup
Škrtel dostal niekoľko ponúk na prestup | zdroj: M. Gregor, goal.com, The Times, Denník Šport

Podpis novej zmluvy medzi Martinom Škrtelom a FC Liverpool sa komplikuje. Anglické média preto čoraz intenzívnejšie špekulujú o jeho odchode z Anfield Road. Najnovšie sa touto problematikou zaoberal aj renomovaný futbalový portál goal.com.

Goal.com v úvode článku uvádza, že rokovania medzi Škrtelom a Liverpoolom sa komplikujú. To pochopiteľne nahráva rôznym špekuláciám, veď o Martinovi sa v poslednej dobe písalo v súvislosti s viacerými poprednými európskymi klubmi.

Škrtel v rozhovore pre Denník Sport priznal, že dostal viacero ponúk. ,,Som hráčom Liverpoolu, pretože tu mám platný kontrakt. Existuje niekoľko ponúk, ale bez súhlasu Liverpoolu sa nemôže nič pohnúť vpred,” hovorí najlepší slovenský futbalista uplynulého roka.

,,Rozprávali sme sa o novej zmluve, ale nič sa neposunulo vpred. V súčasnosti som hráčom Liverpoolu a čo sa stane v budúcnosti nikdy nemôžete predvídať.”

The Times pokračuje v špekuláciách ešte ďalej, keď tvrdí, že neúspešne rokovania medzi Liverpolom a Škrtelom nahrávajú ostatným záujemcom o jeho služby.

Denník spomína najmä Manchester City a ruský Zenit Petrohrad, z ktorého Škrtel pred sezónou 2008/2009 prestúpil na Anfield Road.

Roberto Mancini by vraj Škrtela na Etihad Stadium rád uvítal. Citizens sa sprvoti zaujímali o Thiaga Silvu. Ten bol však pridrahý a napokon prestúpil do Paris Saint Germain. Škrtel, ktorý stojí odhadom okolo 20 miliónov libier, by bol pre anglického majstra lacnejšou variantou, no rovnako dobrou.