Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.7.)

piatok, 20. júl 2012 12:37 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (20.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.7.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Podľa denníku The Times sa nevie Martin Škrtel dohodnúť s Liverpoolom na podpise novej zmluvy. Anglické médium preto špekuluje, že by slovenský reprezentant mohol zamieriť do Manchestru City, alebo Zenitu Petrohrad, z ktorého do Liverpoolu prišiel.

LIVERPOOL:
Tréner Liverpoolu Brendan Rodgers oficiálne potvrdil, že sa usiluje získať z Fulhamu amerického reprezentanta Clinta Dempseyho. Američanovi končí po budúcej sezóne vo Fulhame zmluva  a keďže sa s klubom nedohodol na jej predĺžení, je veľmi pravdepodobné, že bude na predaj.

ARSENAL & MANCHESTER UNITED:
Ak Arsenal cez leto predá Robina Van Persieho, vraj sa pokúsi peniaze získane jeho predajom použiť na kúpu Fernanda Llorenteho z Athlético Bilbao. Iné špekulácie týkajúce sa Van Persieho zas hovoria o tom, že Arséne Wenger je zásadne proti tomu, aby Holanďan prestúpil do konkurenčného Manchestru United.

TOTTENHAM:
Dlhoročný kapitán Tottenhamu Hotspur Ledley King ukončil aktívnu kariéru pre dlhodobé zdravotné problémy, ktoré mu nedovolili vrátiť sa na futbalové trávniky. Už bývalý vynikajúci stopér však Spurs neopúšťa úplne. Odteraz bude v klube pôsobiť ako tímový ambasador.  

TOTTENHAM:
Podľa najnovších špekulácií, s ktorými prišla americká športová stanica ESPN, bude musieť Real Madrid zaplatiť Tottenhamu za chorvátskeho záložníka Luku Modrića 40 miliónov eur. Podľa Daily Mirror však nechce Biely Balet platiť viac ako 27 miliónov libier, čo je zhruba 35 miliónov eur.

TOTTENHAM:
Olympique Lyon požaduje od Tottenhamu za jednotku francúzskej reprezentácie Huga Llorisa 16 miliónov libier.

QUEENS PARK RANGERS:
Novou posilou Queens Park Rangers by sa mal stať Junior Hoilett, ktorý v minulej sezóne pôsobil v Blackburne. Kanaďan sa podľa informácií Sky Spors už dohodol s QPR na podmienkach kontraktu.

SWANSEA:
Swansea sa podaril zaujímavý úlovok v španielskej lige, v ktorej si vyhliadli záložníka Rayo Vallecano  Michua, ktorý príde do City za 2,5 milióna eur. 26-ročný ofenzívny stredopoliar narodený v španielskom Oviede celým menom Miguel Pérez Cuesta strelil v minulej sezóne za Rayo na stredopoliara úctyhodných 15 gólov.