Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (17.7.)

utorok, 17. júl 2012 11:38 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (17.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (17.7.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Vedenie Červených Diablov sa ešte stále nedohodlo s Sao Paulom na prestupe Lucasa Mouru, hoci podľa rôznych fám majú k jeho získaniu zo všetkých európskych klubov najbližšie. Zahraničné média uvádzajú, že Alex Ferguson bude musieť za 19-ročnú brazílsku ofenzívnu hviezdičku zaplatiť Sao Paulu až astronomických 35 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED:
O služby Dimitara Berbatova, ktorý opakovane vyjadril svoju túžbu opustiť Old Trafford, prejavil najnovšie záujem West Ham United.

CHELSEA:
Vedeniu Chelsea sa podľa britských novín podarilo dohodnúť s Internacional Porto Alegre na prestupe brazílskej hviezdy Oscara na Stamford Bridge. 20-ročný ofenzívny stredopoliar, ktorý bude reprezentovať Brazíliu na OH V Londýne, vraj prestúpi do tímu The Blues za 25 miliónov libier.

MANCHESTER CITY:
Citizens nekupujú len hotových hráčov, ale aj talenty do budúcnosti. Dôkazom toho je získanie len 17-ročného senegalského útočníka M’Baye Nianga z francúzskeho  Caenu.

LIVERPOOL:
The Reds sa údajne nebránia predaju útočníka Andyho Carrolla, no požadujú zaňho aspoň 20 miliónov libier. Liverpool kúpil anglického reprezentanta pred rokom a pol z Newcastlu za 36 miliónov.

LIVERPOOL
: Craig Bellamy bol dlhšiu dobu spájaný s prestupom do Queens Park Rangers. Tieto špekulácie však dnes poprel samotný manažér QPR Mark Hughes.

ARSENAL:
Arséne Wenger si vyhliadol novú posilu v Brazílii, kde sa mu zapáčil 23-ročný stredopoliar Paulinho z klubu Corinthians. Arsenal zaňho plánuje ponúknuť 9 miliónov libier.

NEWCASTLE:
Francúzsky reprezentant Mathieu Debuchy dúfa, že sa už čoskoro uzavrie jeho prestup do Newcastlu United. 26-ročného pravého obrancu však zatiaľ nechce Lille uvoľniť, pretože zaňho nemá do defenzívy adekvátnu náhradu.