Main Content

Carvalho a Gago pravdepodobne opustia Real Madrid

utorok, 17. júl 2012 09:36 | Autor: David Fanpl

Ricardo Carvalho a Fernando Gago sú pravdepodobne na odchode z Bieleho Baletu, pretože chýbali na pondelňajšom tréningu.

Duo Carvalho – Gago už nefiguruje v plánoch Josého Mourinha na nadchádzajúcu sezónu a tak dostalo povolenie rokovať s inými klubmi. Dôvodom týchto špekulácií je aj to, že obaja hráči neboli prítomný na pondelňajšom tréningu.

Ricardo Carvalho prišiel na Santiago Bernabeu pred dvomi rokmi za 8 miliónov. Prvá sezóna mu vyšla, keďže v 48 zápasoch strelil 3 góly a patril medzi opory tímu. V druhej sa však zranil a tak odohral len 13 zápasoch a nestrelil ani jeden gól. Po zranení sa už nedokázal vrátiť do starej formy a tak mu ostalo len miesto na lavičke. Súčasnú stopérsku dvojicu tvorí dvojica Pepe - Ramos a tak je jasné, že vo veku 34 rokov už nemá vôbec zaručené miesto v zostave.

Fernando Gago prestúpil do Bieleho Baletu o čosi skôr. Pôsobí v ňom už 5 rokov, po tom ako ho Real kúpil z Bocy Juniors za 20 miliónov. Za ten čas sa však nikdy nedokázal stať oporou tímu. V minulej sezóne bol dokonca na hosťovaní v rímskom AS. Podľa jeho slov bol trvalý prestup do AS takmer hotovou vecou, no doteraz sa ešte nič neuskutočnilo.

Uvidíme kam nakoniec povedú cesty týchto dvoch hráčov. Po letnej príprave čaká Biely Balet prvý ostrý štart v španielskej La Lige, keď na svojom trávniku privíta Valenciu. Zápas je na programe 18.augusta.