Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (16.7.)

pondelok, 16. júl 2012 12:45 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (16.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (16.7.) | zdroj: Daily Mail, Daily Mirror, Sun, Times, Daily Express, soccerway.c

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Edin Džeko ani Carlos Tévez cez leto neopustia Manchester City, vyhlasuje presvedčivo kormidelník City Roberto Mancini, ktorý tak reagoval na rôzne špekulácie, podľa ktorých chcú Citizens ich predajom ušetriť peniaze na kúpu Robina Van Persieho.

MANCHESTER UNITED:
Pôsobenie Dimitara Berbatova v Manchestri United sa blíži ku koncu. Bulharský útočník opätovne potvrdil, že chce odísť z Old Traffordu, aby dostával viac herných príležitostí. Momentálne podľa vlastných slov už len netrpezlivo čaká, kým ho United predajú.

MANCHESTER UNITED:
Ryan Giggs priznáva, že by chcel po ukončení kariéry pôsobiť vo futbale ako tréner. Média preto špekulujú, že by mohol v najbližších rokoch na lavičke United nahradiť Alexa Fergusona.

CHELSEA & MANCHESTER UNITED: Premier League sa dočkala ďalšieho neprijemného škandálu. Obranca Manchestru United Rio Ferdinand označil cez Twitter oporu Chelsea Ashleyho Colea čokoládovou zmrzlinou. Podrobnosti nájdete v našom článku tu.

CHELSEA: Francúzsky záložník Florent Malouda napokon pravdepodobne neprestúpi do brazílskeho klubu FC Santos, pretože je preň príliš drahý.

CHELSEA:
Zdá sa, že vedenie Chelsea neuspelo v boji o brazílskeho obrancu Maicona z Interu Miláno, ktorý napokon pravdepodobne zamierí do Realu Madrid.

LIVERPOOL & NEWCASTLE:
Andy Carroll by sa mohol po roku a pol vrátiť z Liverpoolu do Newcastlu, kde zažil doposiaľ svoju najvydarenejšiu časť kariéry. Newcastle však dnes údajne neuspeli s pokusom dohodnúť sa s Liverpoolom na Carrollovom ročnom hosťovaní. Straky však svoj rozhodne boj nevzdávajú a pre The Reds pripravujú novú ponuku.

LIVERPOOL:
Vedenie The Reds údajne ponúklo Fulhamu 8 miliónov libier za 29-ročného amerického reprezentanta Clinta Dempseyho, ktorému po budúcej sezóne končí vo Fulhame zmluva.

TOTTENHAM:
Vedenie Tottenhamu sa údajne dohodlo s Realom Madrid na predaji Luku Modrića za 30 miliónov libier. Žiadna zo strán to však oficiálne ešte nepotvrdila.