Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (15.7.)

nedeľa, 15. júl 2012 13:30 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (15.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (15.7.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Podľa Mail on Sunday má už Manchester City vymyslený plán ako získať Robina Van Persieho z Arsenalu. Jeho súčasťou je predaj Carlosa Téveza do AC Miláno, čím by sa mali v rozpočte City uvoľniť peniaze na Van Persieho kúpu a plat.

MANCHESTER UNITED:
Získať Robina Van Persieho sa podľa všetkého pokúsi aj Manchester United, hoci favoritom v tomto súboji určite nie je.

MANCHESTER UNITED:
Vedenie Červených Diablov však najväčším favoritom na získanie talentovaného záložníka Sao Paulo Lucasa Mouru. Za 19-ročný brazílsky talent je Manchester United pripravený ponúknuť až 33 miliónov eur.

MANCHESTER UNITED:
Červení Diabli bojujú aj o záložníka Ajaxu Amsterdam Christiana Eriksena, ktorý reprezentoval Dánsko na Euro 2012. Eriksen je aj v hľadáčiku FC Barcelona.

LIVERPOOL:
Špekulácie posledných dní sa potvrdili. 31-ročný záložník The Reds Maxi Rodríguez sa vracia po 2,5 roku naspäť do rodnej Argentíny, kde bude pôsobiť v tíme Newell’s Old Boys.

LIVERPOOL:
Brendan Rodgers sa pokúša získať z Fulhamu amerického reprezentanta Clinta Demseyho. Podľa najnovších informácií chce zaňho Liverpool ponúknuť 8 miliónov libier. Iné špekulácie zas hovoria o tom, že Dempsey príde na Anfield Road výmenou za Andyho Carrolla.

TOTTENHAM:
Podľa Britských médií už André Villas-Boas nepočíta v budúcej sezóne so službami Jermaina Defoea a podporuje tak špekulácie o jeho odchode do Readingu, či Queens Park Rangers.