Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.7.)

sobota, 14. júl 2012 13:18 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (14.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.7.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

TOTTENHAM: André Villas-Boas môže byť pokojný. Po náročných rokovaniach s Manchestrom City sa totiž vedeniu Spurs podarilo dohodnúť na trvalom prestupe Emmanuela Adebayora na White Hart Lane. Reprezentant Toga, ktorý v minulej sezóne v Tottenhame hosťoval, sa stáva kmeňovým hráčom Spurs za 6 miliónov libier.

TOTTENHAM
: Prezident Olympiaque lyon Jean-Michel Aulas sa nechal počuť, že doteraz Tottenham neučinil žiadnu oficiálnu ponuku za reprezentačného brankára Francúzska Huga Llorisa, ktorý je už dlhšiu dobu spájaný s prestupom do Tottenhamu.

TOTTENHAM:
Nový kormidelník Spurs Villas-Boas podľa britských médií už nepočíta so službami Jermainea Defoea, ktorého je vraj pripravený predať za 8 miliónov libier. Túto čiastku chce uhradiť Queens Park Rangers.

CHELSEA:
John Terry si môže vydýchnuť. Kapitán FC Chelsea nebude za údajne rasistické nadávky na adresu Antona Ferdinanta trestne stíhaný. Rozhodol o tom včera súd vo Veľkej Británii, ktorý Terryho zbavil všetkých obvinení.

CHELSEA:
Florent Malouda by sa mohol cez leto sťahovať z Chelsea do Brazílie, kde ma o jeho služby veľký záujem Santos, v ktorom pôsobí aj populárny Neymar.

LIVERPOOL:
Taliansky útočník Fabio Borini sa stal oficiálne prvou letnou posilou FC Liverpool. Prestupu 21-ročného talentovaného útočníka bránilo už len úspešné zvládnutie lekárskej prehliadky, ktorej sa podrobil na Anfield Road dnes doobeda. Borini prestúpil do Liverpoolu za 12 miliónov libier z AS Rím.

MANCHESTER UNITED
: Vedenie Červených Diablov plánuje ponúknuť Evertonu 10 miliónov libier za reprezentačného obrancu Albiónu Leightona Bainesa. 27-ročný ľavý obranca je spájaný s prestupom do Manchestru už dlhšiu dobu, no doteraz nechcel o jeho odchode z Evertonu ani len počuť tréner David Moyes.

MANCHESTER UNITED: Talentovaný Nick Powell, ktorý sa stal prvou letnou posilou Manchestru United, priznáva, že mal veľké obavy pred prvým stretnutím s Alexom Fergusonom. Podrobnosti nájdete tu.