Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (13.7.)

piatok, 13. júl 2012 12:42 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (13.7.)
Správy dňa z anglickej Premier League (13.7.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Agent Martina Škrtela Karol Csonto vylúčil možnosť, že by slovenský obranca prestúpil do Neapolu. Podľa Csonta je pre Neapol nemožné, aby ho dokázali kúpiť z Liverpoolu nakoľko má na Anfield Road ešte dvojročnú zmluvu a ide o špičkového a určite drahého hráča. Podľa Csonta zostane Martin s najväčšou pravdepodobnosťou aj v budúcej sezóne hráčom The Reds.

LIVERPOOL:
Clinta Dempseyho a 9 miliónov libier chce ponúknuť Fulham Liverpoolu výmenou za anglického reprezentačného útočníka Andyho Carrolla, ktorý sa doteraz nedokázal v Liverpoole gólovo výraznejšie presadiť.

LIVERPOOL:
Prvou letnou akvizíciou Liverpoolu sa už čoskoro stane taliansky útočník Fabio Borini, ktorý príde na Anfield Road za 11 miliónov libier z AS Rím.

LIVERPOOL:
Nový tréner Liverpoolu Brendan Rodgers sa snaží získať zo Swansea City Joea Allena. Swansea má však tiež nového trénera v podobe Michaela Laudrupa, ktorý je zatiaľ zásadne proti tomu, aby 22-ročný talentovaný stredopoliar opustil v lete jeho tím.

MANCHESTER UNITED:
Darren Flether prežíva naozaj nezávidenia hodné časy. 28-ročný stredopoliar totiž trpí chronickým onemocnením črevnej sliznice a podľa najnovších správ reálne hrozí, že bude musieť pre tieto problémy ukončiť kariéru.  Alex Ferguson je v tom prípade pripravený Fletcherovi poskytnúť prácu v klube.

MANCHESTER CITY:
Kolo Touré, ktorý sa nedokázal výraznejšie presadiť v zostave Manchestru City, zrejme prestúpi počas leta do tureckého klubu Bursaspor za 6 miliónov libier.

TOTTENHAM:
Jan Vertonghen sa stal včera oficiálne novou posilou Tottenhamu Hotspur. 25-ročný belgicky stopér prichádza na White Hart Lane za 8,5 milióna libier z Ajaxu Amsterdam.

INÉ:
Britská banka Barclays bude aj v ďalších rokoch sponzorom anglickej PremierLeague. Do najvyššej anglickej ligy by mala po novom prispieť ročne 40 miliónmi libier, čo je dvakrát viac ako predtým.